serveris01 rašė:Spidometras su daciku abs`ams max rodo apsuku 7lyg ir.
Hmm o tai gal pigiau iseitu imti 16v kebula su motoru. Ir is saviskio visas grozybes persideti i ji. Bet ar tis durys, lanku pravotka. Ir tas 16tasis kiek ten to kuro ima jei neuzlengtas?
Ar isviso nafik keisti jei senas vaziuoja?
andriuza rašė:mano 10-11 imdavo rajone pasivazinejant...Dabar gal maziau ims kazkas cia sake i 9 ilenda net raimondelis man atrodo
Ryciukas rašė:serveris01 rašė:Spidometras su daciku abs`ams max rodo apsuku 7lyg ir.
Hmm o tai gal pigiau iseitu imti 16v kebula su motoru. Ir is saviskio visas grozybes persideti i ji. Bet ar tis durys, lanku pravotka. Ir tas 16tasis kiek ten to kuro ima jei neuzlengtas?
tai gal geriau parduoti vaziuojanti tavo renuka ir pasiieskot originalaus 16v siek tiek lt pridejus... nemanau atrodo neverta tokius "projektus" daryt.
serveris01 rašė:Ryciukas rašė:serveris01 rašė:Spidometras su daciku abs`ams max rodo apsuku 7lyg ir.
tai gal geriau parduoti vaziuojanti tavo renuka ir pasiieskot originalaus 16v siek tiek lt pridejus... nemanau atrodo neverta tokius "projektus" daryt.
i mano reniu yra jau sukista tik pingu kad su nauju bemsu vazineciau. Taigi vaigi dideliu projektu su juo nebebijau. Svarbu butu kokybiskai ir gerai.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių