random rašė:1. Keisti kaires puses galinio rato guoli. Pas mane pilna tu guoliu su bugnais (bus originalus - 20lt)
2. Pakeisti sarnyra. Sociai yra, net kartais ir dovanoju (Vdm). peciuka keisi padovanosiu.
3. Stabilizatoriaus ivoris. nezinau kokios,reiktu paziureti.
Monas_ rašė:Taip taip tik dar vienas dalykas yra. Kai patikrina tie komersantai tai tiek pridiktuoja kad bijai i masina sest. Kertu lazybu kad jei varytumet TA tiek nerastu:) nu as nesakau kad nekliba kokia gumele, bet TA centrai nepastebi kartais
GTM rašė:heh.. tai man siek tiek baisiau:
1. Vairo kolonelei amen
2. Galiniu stabdziu diskam amen
3. Priekiniam amortizatoriam amen
4. Galine vairo pagalve reikia keisti
ir cia tik pagrindiniai keli... net nezinau kiek dar yra nereiksmingu trukumu turi masina - turi beda....
Andre rašė:GTM rašė:heh.. tai man siek tiek baisiau:
1. Vairo kolonelei amen
2. Galiniu stabdziu diskam amen
3. Priekiniam amortizatoriam amen
4. Galine vairo pagalve reikia keisti
ir cia tik pagrindiniai keli... net nezinau kiek dar yra nereiksmingu trukumu turi masina - turi beda....
Turiu k.p. amortika, dar neblogas.
Andre rašė:Turiu k.p. amortika, dar neblogas.
Andre rašė:Jei nori padevetu tai tau reiketu pasidometi adresu, Minsko pl.33 (savartynas). Ten net 3 ar 4 R19 1.8 16V. Viena beda senis nesukalbamas, didybes manija serga.
GTM rašė:Andre rašė:Jei nori padevetu tai tau reiketu pasidometi adresu, Minsko pl.33 (savartynas). Ten net 3 ar 4 R19 1.8 16V. Viena beda senis nesukalbamas, didybes manija serga.
kokios ten kainos? ir is vis ar apsimoka prasideti su devetais? kiek zinau ten minsko plente tai minimali stafke bet kokios detales yra 10lt, nes kazkada ieskojau pedalo gumytes ar kazko panasaus nereiksmingo...
WaTeRsHaDoW rašė:GTM imk dujinius zemink ir bus pradzia tuningo
Donce rašė:GTM rašė:Andre rašė:Jei nori padevetu tai tau reiketu pasidometi adresu, Minsko pl.33 (savartynas). Ten net 3 ar 4 R19 1.8 16V. Viena beda senis nesukalbamas, didybes manija serga.
kokios ten kainos? ir is vis ar apsimoka prasideti su devetais? kiek zinau ten minsko plente tai minimali stafke bet kokios detales yra 10lt, nes kazkada ieskojau pedalo gumytes ar kazko panasaus nereiksmingo...
O pas random nesikreipi?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių