efka rašė:Nu tikrai ne, ten stovi relyte ir kai jam reikia tada jis isijungia. O kas pas tave pastoviai sukasi
efka rašė:Paprasciausiai skiriasi automatika ir viskas cia turetu buti aisku
Chilum rašė:nu man tai niekas neaisku. Tai ir renushkese toks pats propeleris isijungia kai yra overheatingas? Gal jis tyliau veikia, nes sakau, nemaciau nei vienos renushkes su isijungusiu papildomu ausinimu
Reno rašė:Matyt Chulim'as vilniuje niekaip i kamsti gera nepataiko, arba vazineja garsiai maga pasileides...
Chilum rašė:Reno rašė:Matyt Chulim'as vilniuje niekaip i kamsti gera nepataiko, arba vazineja garsiai maga pasileides...
na magelis pas mane tikrai ne ant minimumo kadangi dusleras biski barshka tai uzdedu garso. O siaip tai kamshciuose nemegstu stovet, as juos apvaziuoju
afu rašė:Chilum rašė:Reno rašė:Matyt Chulim'as vilniuje niekaip i kamsti gera nepataiko, arba vazineja garsiai maga pasileides...
na magelis pas mane tikrai ne ant minimumo kadangi dusleras biski barshka tai uzdedu garso. O siaip tai kamshciuose nemegstu stovet, as juos apvaziuoju
kad as zinociau kur tos kamsiuc apvaziuoti
dMk rašė:Mano tai pastoviai uzia dabar kai ?iltesnis oras pasidare, gal 16v daugiau kaitosi nei kiti varikliai? Gal kas zino? Kai pas kitus 16v butu idomu su?inoti?
Vartotojai naršantys šį forumą: Majestic-12 [Bot] ir 39 svečių