Nu va, katik grizau is serviso ir galvojau pasidalinsiu su jumis karcia patirtimi Kaip kai kas zinote, nuo penktadienio mano renius stovejo servise ir tik siandien turejau laimes ji pasiimti. Beda:sustojau prie sankryzos ir nei is sio nei is to uzgeso.Bandau kurtis- nieko, starteris suka o jukiu gyvybes zenklu. Benzino yra.Bandau stumtis nuo kalno- beviltiska.Nesupratau kas yra, siaip elektra visa veikai, langai darinejasi ir tt. nutempia mane iki serviso ir atiduodu i patikimas rankas.penktadieni tikrino kuro sistema. sake veikia viskas puikiai.Tada iki siandien laukiau elektriko kol patikrins elektrine dali. Akurat!! Kompas nusprogo
Tiksiau kompo diodai sudege. sake tokie dalykai gali atsitikti vapse is lempos.Gal dregmes pateko ar siaip jam kazkas susviete. sumokejau 100lt. ir manau kad man labai pasiseke nes specialiai skambinau i Juta, Sostena ir pasake kad toks pataisymas kainuos 180-200lt. Tai va jei kam atsitiks panasus dalykai tai turekit omeny, nes sake kad kompai- renuku liga Jie ka domina servisas kur taisiau(visada ten vaziuoju jei ka) tai firma Trunda paneriu g. 56 Kaunas. cia ne reklama, tiesiog manau kad cia vyrai atlieka darbus kokybiskai ir salyginai nebrangiai.
Pagaliau galiu dziaugtis savo meiluze