Ell-Bee rašė:Nezinau kodel ta tema uzrakino... ar skiriasi paprastos r19 guoliai nuo 16v? ir isvis gal kas galit tiksliai pasakyti guolio numeri nes nezinau net kur specifikacijose ieskoti nes rimtai susiruosiau juos pasikeisti... o pirkti ruosiuosi specializuotoj guoliu parduotuvej o ne autodaliu parduotuvej, kiek visi man aiskino ten gaunasi pigiau
Ell-Bee rašė:Nezinau kodel ta tema uzrakino... ar skiriasi paprastos r19 guoliai nuo 16v? ir isvis gal kas galit tiksliai pasakyti guolio numeri nes nezinau net kur specifikacijose ieskoti nes rimtai susiruosiau juos pasikeisti... o pirkti ruosiuosi specializuotoj guoliu parduotuvej o ne autodaliu parduotuvej, kiek visi man aiskino ten gaunasi pigiau
renaldass rašė:Ell-Bee rašė:Nezinau kodel ta tema uzrakino... ar skiriasi paprastos r19 guoliai nuo 16v? ir isvis gal kas galit tiksliai pasakyti guolio numeri nes nezinau net kur specifikacijose ieskoti nes rimtai susiruosiau juos pasikeisti... o pirkti ruosiuosi specializuotoj guoliu parduotuvej o ne autodaliu parduotuvej, kiek visi man aiskino ten gaunasi pigiau
as keiciau savo priekini guoli,jis kainavo apie 40lt.kolkas laiko,jau metukai beveik prabego
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 46 svečių