Dugnas?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Dugnas?

Standartinė Kobee » Sek, 2004-Spa-31 15:09

sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe.. :evil:
Vartotojo avataras
Kobee
Stebetojas

Re: Dugnas?

Standartinė ALUS » Sek, 2004-Spa-31 15:16

Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe.. :evil:

o negali leisti per duru ir bagazines dangcio gumas?
man per liuka leido, tai vienam servisiuke patare liuko gumas gerai vaitspiritu nuvalyti, nes nuo senatves jos sukieteja ir leidzia. nusivaliau, tai dabar viskas ok su liuku.
R19 Ph II 1.9TD, violetinis
UVT 541
Vartotojo avataras
ALUS
Draugas

Standartinė Kobee » Sek, 2004-Spa-31 15:42

ALUS rašė:
Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe.. :evil:

man per liuka leido, tai vienam servisiuke patare liuko gumas gerai vaitspiritu nuvalyti, nes nuo senatves jos sukieteja ir leidzia. nusivaliau, tai dabar viskas ok su liuku.

na bagazines tai gal ir gali but, bet ten kur prie galiniu sediniu desinej pusej, tai neisivaizduoju pro kur ten gali vanduo patekt.. :|
Vartotojo avataras
Kobee
Stebetojas

Standartinė wateris » Sek, 2004-Spa-31 19:42

Kobee rašė:
ALUS rašė:

na bagazines tai gal ir gali but, bet ten kur prie galiniu sediniu desinej pusej, tai neisivaizduoju pro kur ten gali vanduo patekt.. :|

Jis ten kazkaip subega. Kaip buo isipyles vanduo pas mane bagazinei tai beveik visas jis buvo subeges po gale sedincio keleivio kojomis ir sedyne :)
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Kobee » Sek, 2004-Spa-31 20:20

WaTeRsHaDoW rašė:
Kobee rašė:
ALUS rašė:

Jis ten kazkaip subega. Kaip buo isipyles vanduo pas mane bagazinei tai beveik visas jis buvo subeges po gale sedincio keleivio kojomis ir sedyne :)

nu ir man grynai taip pat, tai reik gumas keist bagazines iseina ane?
Vartotojo avataras
Kobee
Stebetojas

Standartinė ALUS » Sek, 2004-Spa-31 23:18

Kobee rašė:...tai reik gumas keist bagazines iseina ane?

tu pirma jas gerai vaitspiritu nuvalyk nuo purvu, kaip kad sakiau. manau bus greiciau ir nieko nekainuos :) o jei nepades ? tada apie keitima galvok...
R19 Ph II 1.9TD, violetinis
UVT 541
Vartotojo avataras
ALUS
Draugas

Standartinė wateris » Pir, 2004-Lap-01 00:08

ALUS rašė:
Kobee rašė:...tai reik gumas keist bagazines iseina ane?

tu pirma jas gerai vaitspiritu nuvalyk nuo purvu, kaip kad sakiau. manau bus greiciau ir nieko nekainuos :) o jei nepades ? tada apie keitima galvok...

Kiek zinau tai padeda ir gumu istepimas silikonu. Ne tuom kur purskiamas bet kur skystas toks buna :) Bet gal ir nekokios tos mano zinios :roll:
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė dMk » Ket, 2004-Lap-04 17:34

Dar gali patikrinti ?arnuka su langu plovimo skys?iu kuris eina ? gala i? de?ines puses, gal nusimove
R19 1ph 16v rulezzz (2004 metai)
R19 2ph 16v
Golf5 2.0TDI
BMW850i
BMW545i irgi neblogai (dabartis)
Vartotojo avataras
dMk
Draugas

Standartinė Muzikantas » Ket, 2004-Lap-04 18:57

o ash gumas bagazines pirkau uz 5 lt. svalkej... maniau kad daug daugiau kainuos, buvau 20-tine paruoshes :wink: pas mane zvyrkeliu vaziuojant dulkes i bagazine eidavo, ir nelabai malonu kai maista ten vezi...
Vartotojo avataras
Muzikantas
Draugas

Standartinė Muzikantas » Ket, 2004-Lap-04 19:00

o buvo kad ir vanduo po kilimeliu gale atsirasdavo, net balute telkshodavo kai per lietu vaziuodavau...o ziema dar ir uzshaldavo, linksmai kilimeliai ciuozinedavo. parsirodo per slenksti pribegdavo - papuve buvo ir skylute atsirado. bet kai uzlopiau - viskas ok :wink:
Vartotojo avataras
Muzikantas
Draugas

Standartinė Mukas » Ket, 2004-Lap-04 20:34

8) na apie tokias problemas nelabai zinau, bet logiska butu jei vanduo prie koju yra is bagazines. gali padaryt maza expermenta, kai lis pastatyk masina taip kad ta puse kur buna vanduo butu pakilus o kita zemiau, geriausias variantas uzvaryt ant bortelio, tai manau kad suslaps kitas kilimelis arba kaip tik, tik isryskes upelis pro kur bega vandenelis 8)
Vartotojo avataras
Mukas
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot], Google [Bot] ir 43 svečių