Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe..
ALUS rašė:Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe..
o negali leisti per duru ir bagazines dangcio gumas?
man per liuka leido, tai vienam servisiuke patare liuko gumas gerai vaitspiritu nuvalyti, nes nuo senatves jos sukieteja ir leidzia. nusivaliau, tai dabar viskas ok su liuku.
Kobee rašė:ALUS rašė:Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe..
man per liuka leido, tai vienam servisiuke patare liuko gumas gerai vaitspiritu nuvalyti, nes nuo senatves jos sukieteja ir leidzia. nusivaliau, tai dabar viskas ok su liuku.
na bagazines tai gal ir gali but, bet ten kur prie galiniu sediniu desinej pusej, tai neisivaizduoju pro kur ten gali vanduo patekt..
WaTeRsHaDoW rašė:Kobee rašė:ALUS rašė:Kobee rašė:sveiki, norejau paklaust, kas cia tokio yra, gal dugnas kiauras, kad kai buna slapia lauke ir pavazineju, prie galiniu sedyniu vienoj pusej vanduo renkasi:/ ir bagazinej vienam kampe..
na bagazines tai gal ir gali but, bet ten kur prie galiniu sediniu desinej pusej, tai neisivaizduoju pro kur ten gali vanduo patekt..
Jis ten kazkaip subega. Kaip buo isipyles vanduo pas mane bagazinei tai beveik visas jis buvo subeges po gale sedincio keleivio kojomis ir sedyne
Kobee rašė:...tai reik gumas keist bagazines iseina ane?
ALUS rašė:Kobee rašė:...tai reik gumas keist bagazines iseina ane?
tu pirma jas gerai vaitspiritu nuvalyk nuo purvu, kaip kad sakiau. manau bus greiciau ir nieko nekainuos o jei nepades ? tada apie keitima galvok...
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot], Google [Bot] ir 43 svečių