Kurioj vietoje randasi salono peciuko radiatoriaus slangos?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kurioj vietoje randasi salono peciuko radiatoriaus slangos?

Standartinė ghetto » Šeš, 2004-Lap-20 20:03

Sveiki,

kiek ap?i?r?jau variklio skyri?, tai pasteb?tos dvi potencialios vietos per kurias eina ?arnos iki salono radiatoriaus, viena ties vairuotojo vieta ir ?arna tipo tri?ak?. Ir keleivio pus?j ka?kokia ?arna, u?dengta apsauga (skarda sidabrine). Tai kurioj ten vietoj numauti ?langas ir bandyt krosn? praplaut? ;-)
Kill'em all
/ Kaunas / Cherry-Red R19 / 1993 / 1721 cm^3 /
LPG Powered / http://melagis.us/~ghetto/r19/
Vartotojo avataras
ghetto
Draugas

Standartinė petras » Sek, 2004-Lap-21 11:11

Labas, i salona tik dvi zarnos eina, jos yra uz variklio per viduri mazdaug ir zemokai jei zarnas mausi nuo peciuko ir nepatogus priejimas ,bent 1.9 d sunkesnis priejimas. :D
Vartotojo avataras
petras
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Sek, 2004-Lap-21 11:35

Na mano uzsikises tai praplauti neimanoma. bet tik vienas vamzdelis. tad nusprnedziau vazineti kol kas nors blogiau ivyks ir tada keisti. O siaip jau mano ph1 irgi dvi slangos i vidu eina ties varikliu. kazin kaip ten su priejimu praplovimui... as plovimui ji issiemiau, tai nebandziau taip.
'92 phI 1.7 mono (papiktintas ir su bomba bagazineje) --> Parduotas
'95 Mitsubishi Galant 1.8 16v
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė kestukas222 » Sek, 2004-Lap-21 12:16

pas man tai mires peciukas :( nusipirkau kai jau tada vos vos pute shilta... nuvaraiu neperseniausiai pas taisytoja toky viena nebloga, tai galiausiai issiaiskinom kad laikas ta peciu keisti nes visos shlangos ykaitusios o peciukas kaip pucia shalta taip pucia... tik uzsiprase su darbu su detalem 350lt :( tipo 150 uz nauja peciu + kazkoky dar radijatoriu peciuko ar kazkas pan ir darbas. Svarbiausia kad man peciukas shildytu tai tada ir tu pinigu negaila nes per toky dubaka ir masinoj su kailiniais neproshal butu sedet :lol: :roll:
Juoda 1.7mono PH II ABS-441
Parduota!!! :(
dabar Nissan Terrano II juoda =)
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Sek, 2004-Lap-21 13:39

nu uz 350 ir as tau galiu sutvarkyti:)) kazkaip labai jau brungiai... nebent ten kazkoks radiatorius dar kainuoja. bet man uztenka tos silumos kiek pats peciukas duoda. as tai siulyciau pirmiausia ji pasikeisti. o tada jau jei nepades tada varyti pas ta auskaranki kad kazkoki radiatoriu padarytu.bet kas pasikeite peciuksu visi patenkinti liko. Na nebent pats neturi noro/laiko/gabumu pasikeisti pats.
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė kestukas222 » Sek, 2004-Lap-21 13:55

na tai tada gal padetum suprast nuo ko pradet? ar visa panele reik nuiminet? is po kapoto nera ten jokio prieimo o ir uzdengtas kazkokiu dar dangciu. kiek laiko uzims tai mazdaug. Pas mane nei garazo nei jokiu patalpu... :( reiktu kieme shalti...
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Sek, 2004-Lap-21 14:03

hm.. na nepastebejau kad vilnius... siaip as avo jau ardziau. nieko ten baisaus. bet pasikrapstyti tai jau reikia.. as uztrukau tris dienas. bet dejau darsiakalbius, maga, ir tuo paciu kiema betonavau:) o jei rimtai prisedus manau per gera pusdieni galima. o gal ir greiciau kai dabar jau zinau kur kas:) Garaza taia as turiu. Jei laika suderintume manau pagelbeti galeciau.
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė kestukas222 » Sek, 2004-Lap-21 17:27

tai kad as kaune nesilankau :( na vienu zondziu... tai panele reikia nuimti visa ar nuo variklio ten viska nuardyt reix? :?
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Sek, 2004-Lap-21 18:39

o tu manualo neturi? Siap as manuale daug ka pasiziurejau. ardyti reikia opanele. bet visa nuimti nebutina. tereikia ja paleisti ir tada pro plysi istraukti visa ta plastamsini gaubta oro padavimui. man sese panele sukele o as istraukiau. is variklio puses reikejo nuimti oro padavimo ta "ventiliatoriu" kuris per vidury tos angos kur akumas dedasi. ta prasme per viduriuka ten kur plastmases susieina. tiesa, dar pamirsau pasakyti kad paleidinejant panele reikia variklio skyriuja viena fiske atjungti. ji yra vairuotojio pusej plastamsinej dezej
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė Eestas » Pir, 2004-Lap-22 09:30

Abi slangosi peciuka eina pro vairuotojo puse. Ten kur matei ta "trisake" slanga tai realiai ji yra ketursake. Tarpe iejimo ir isejimo zarnos idetas voztuvelis.
Skarda kuria matei, tik prilaiko slanga. Po ja nieko nera.
Kad patogiau prieiti praplaut peciuka reikia nuimti oro filtra, bent RN 1.8 taip yra. Sekmes
8)
Vartotojo avataras
Eestas
Naujokas

Standartinė random » Pir, 2004-Lap-22 11:43

kestukas222 rašė:pas man tai mires peciukas :( nusipirkau kai jau tada vos vos pute shilta... nuvaraiu neperseniausiai pas taisytoja toky viena nebloga, tai galiausiai issiaiskinom kad laikas ta peciu keisti nes visos shlangos ykaitusios o peciukas kaip pucia shalta taip pucia... tik uzsiprase su darbu su detalem 350lt :( tipo 150 uz nauja peciu + kazkoky dar radijatoriu peciuko ar kazkas pan ir darbas. Svarbiausia kad man peciukas shildytu tai tada ir tu pinigu negaila nes per toky dubaka ir masinoj su kailiniais neproshal butu sedet :lol: :roll:

Nieko sau kainos, vakar sekmingai du peciukus pakeiciau, abu po 100 lt.
R19 klubo narys - random
Tel. 861429853
Vartotojo avataras
random
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių