Ar tai sankabai galas?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Ar tai sankabai galas?

Standartinė Kobee » Šeš, 2004-Gru-04 13:55

Sveiki,
vaziuojant pandau didint greit ir prasisuka sankaba, tarsi as buciau ja nuspaudes ir tuo metu spausciau gaza, nors is tikro sankabos nespaudziu..
kaip supratau reik kiest sankaba? kiek cia kas kainuotu?
dekui :)
Vartotojo avataras
Kobee
Stebetojas

Standartinė ReNooKAS » Šeš, 2004-Gru-04 14:54

as uzvakar pasikeicau "nakladkes". Kainavo 18 litu su kniedem. keiciau siaip sau, kad pasikeisti. Nes dar ir sena lyg ir pakankamai gera buvo. bet tiesiog keiciau greiciu deze ir tuo paciu nusprendziau pasikeisti, kad daugiau nenuimineti. na o jei jau keisti vien sankaba tai manu nemazi pinigai gautusi.. Visgi greiciu dezes nuemimas uzdejimas (visur ne maziau 150Lt prase kai domejausi), sankabos nuemimas, kitos uzdejimas (kiek tai kainuotu nezinau,), nakladkes ir ju kniedijimas (18Lt+ kiek kniedijimas nezinau tiksliai bet lyg apie 20 Lt prase, man tevas kniedijo) arba visos sankabos naujos pirkimas (mano varikliukui 95Lt). na susidaro sumele... siaip tevo VW Jettai keite tai mokejo 100Lt pas pazistama uz darbus garaziukyje be kniedijimo.
'92 phI 1.7 mono (papiktintas ir su bomba bagazineje) --> Parduotas
'95 Mitsubishi Galant 1.8 16v
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Standartinė P?V?Z » Sek, 2004-Gru-05 15:15

Jei tai ne troso itempimo defektas (kas menkai tiketina), metas sankaba keisti. Rekomenduoju butinai pakeisti ir isminama guoliuka - nera jis labai brangus, uztat tikrai nereikes antrakart ardyti (deze nuimineti). As pirkau 'originalu' Valeo diska, 'originalu' guoli NKG (berods taip vadinasi, plius pakeitimas 120Lt, sumoje apie 300, bet zinau - man tikrai daugiau rupesciu nebus :wink:
Vartotojo avataras
P?V?Z
Draugas

Standartinė ReNooKAS » Sek, 2004-Gru-05 15:32

nu dabar tai susinervijau... uzmirsau ta guoliuka pakeisti.. o tevas nepagalvojo.. blyn blyn.. nu ka darysi. tikekimes kad jis dar ten laikys.
'92 phI 1.7 mono (papiktintas ir su bomba bagazineje) --> Parduotas
'95 Mitsubishi Galant 1.8 16v
Vartotojo avataras
ReNooKAS
Narys

Re: Ar tai sankabai galas?

Standartinė Monas_ » Sek, 2004-Gru-05 19:50

Kobee rašė:Sveiki,
vaziuojant pandau didint greit ir prasisuka sankaba, tarsi as buciau ja nuspaudes ir tuo metu spausciau gaza, nors is tikro sankabos nespaudziu..
kaip supratau reik kiest sankaba? kiek cia kas kainuotu?
dekui :)

Labai panasu i sankobos gala :) Man teko keist senesniajam tai "ferido" (medziaga ant disku) buvo nupirkta is OPEL centro Siauliuose:) apie 20lt atrodo, bet orginali vokiska ir identiska kaip kad buvo senoji ant disko. Dar kniedes + kniedijimas pas miestriukus tai gavos sankabos diskas kaip naujas uz 50Lt kazkur + pakeitimas manau nekainuotu nei 100 Lt pas mus, nes man keite pavaru deze tada, sankabos diska, sankabos pedala, isminimo guoliuka ir dar kazka jau nebepamenu ir suplojau 120Lt berods.
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Kobee » Sek, 2004-Gru-05 22:45

P?V?Z? rašė:Jei tai ne troso itempimo defektas (kas menkai tiketina), metas sankaba keisti. Rekomenduoju butinai pakeisti ir isminama guoliuka - nera jis labai brangus, uztat tikrai nereikes antrakart ardyti (deze nuimineti). As pirkau 'originalu' Valeo diska, 'originalu' guoli NKG (berods taip vadinasi, plius pakeitimas 120Lt, sumoje apie 300, bet zinau - man tikrai daugiau rupesciu nebus :wink:

O kur Vilniuj ta diska ir guoli galima butu nusiprkt?
Vartotojo avataras
Kobee
Stebetojas

Standartinė Tomskis » Sek, 2004-Gru-19 14:00

pas tave buksuoja sankabos diskas. o nusipirkt gali Meharyje paneriu g. arba AUTOINDROJ zalgirio g. cia jei nauju nori, o jei nori naudotu tai galiu gaut. skambini 865414120 ir sutarsim.
Renault Clio 91m 1.4 RN [:AEM052] NEBER!!!
Renault Megane 96m. 1.6 66kw (Parduota)
Opel Combo 07m. 1.4 16v valdiska
Vartotojo avataras
Tomskis
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių