Amortizatoriu kainos

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Amortizatoriu kainos

Standartinė JLO » Pir, 2005-Sau-17 13:55

Noriu pasiteirauti gal kas keitete ir zinore amortizatoriu kainas:
Kiek kainuoja priekiniai amortikai PH1?
Kiek galiniai PH1?
Ir as nuo PH2 tinka amortikai PH1?
Ir dar galiniame tilte stovi ar gumos ar kazkas panasaus. Kokia Ju kaina ir ar imanomas jas pasikeisti paciam?
Buciau dekingas uz bet kokia informacija

PH1 1,7i mono
JLO
Draugas

Standartinė petras » Pir, 2005-Sau-17 19:55

Uz pakeitimo po 20-30 lt Klaipedoje, galiniai labai lengvai pasikeicia, priekiniams reikia spiruokles suspausti specialiu arba "samadelkiniu "suspaudeju, o taip nieko sudetingo. Galinius kai as keiciau pries metus, nebrangus is "autoaibes" po 125 lt, priekiniai irgi pigesni turetu kainuoti panasiai. :D
Vartotojo avataras
petras
Draugas

Standartinė afu » Ant, 2005-Sau-18 10:39

su amortikais man buvo taip(as 16v turejau): galinius dejau gerus kaip priklauso geros firmos su garantija 3metams,nes nepasitakydavo pigesniu ir babkiu buvo(ir liktais jie ten kazkokie specifiniai tos 16v nzn tiksliai) tai su pakeitimu man kainavo beveik 300lt galas. o su priekiu buvo taip pinigu neturejau,o keist butinai reikejo,kai isgirdau kiek priekiniai kainuoja tai vos po karaliais ju nepasiunciau(bet ten tipo geri speciliai 16 v ir tt),tai viska labai greit isprendziau nuvariau pas auksrankius(reta dabar tokiu),jie man ten pora skyliu isgreziojo,kai ka pakeite(neatsimenu dabar ka,bet nelabai ten sudetinga) ir idejo 1o golfo amortikus,ir viskas buvo gerai,ir jei iseitu amortikai tai uz kapeikas be jokiu uzsakymu ir laukymu buciau isidejes vel golfo ir toliau vazinejes.

ps: itariu del tu prekiniu amortiku vienas is forumo lankytoju persigalvojo man renuka ziureti kai pardavinejau :lol: :lol: :lol: ,o paskui kai kiti nupirko tai buvo labai patenkinti,kad jei ka uz kapeikas gaus arba naujus,arba betkokiam shrote be visokiu zaparu.
bet pas tave ne 16v,tai jauciu pigesni bus.
afu

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių