kiek realiai gali kainuoti tox patvarkymas?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

kiek realiai gali kainuoti tox patvarkymas?

Standartinė Muzikantas » Ket, 2005-Sau-27 19:37

Paveikslėlis
va, turiu tokia beda, gal kas pasakysit kiek man tai galetu kainuot pataisyt??? vienam servise paziurejo, tai sake kad iki 250 lt. apsisuks :shock: tai man net akys ishshoko. ar gali tiek realiai kainuot, ar cia jis mane apsukt norejo? ten tox ilinkimas, kad vos matosi, vien zo, nei dazai nenusilupe, tik atmusht reik, o gal dar ir pashpakliuot, jei nepavyks lygiai atmusht. gal kas zinot kokiu pigiu kebulininku? nepraleido del to technikines, tai reiktu kuo skubiau sutvarkyt. Pats uzsiimciau, bet kad labai jau shalta kieme :wink:
Vartotojo avataras
Muzikantas
Draugas

Standartinė 2fast4u » Ket, 2005-Sau-27 20:00

jeigu dazai nenueje,tai paimik pats ir atmusk apsifke nusiemes, technikinej gi del tiesumo nesikabina. po karaliais tau papildomus litus moket, gal kas vel i ta pacia vieta ivaziuos :wink:
Vartotojo avataras
2fast4u
Naujokas

Standartinė Muzikantas » Ket, 2005-Sau-27 20:06

nu reix jauciu taip ir padaryt, kai pirkau tai net nemaniau kad prisikabins prie tokio menkniekio :?
o del to "ivaziavimo", tai taip ir nesulaukiau ant savo renuko, kad man kas i kapota ivaziuotu, ten irgi buvo truputeli taisytas ir nedataisytas. o progu buvo, tik tai su vaiku vaziuoji tai skubi labai :wink:
Vartotojo avataras
Muzikantas
Draugas

Standartinė Velnias » Sek, 2005-Sau-30 10:21

Vienas paprasciausiu taisymo budu - is vidines puses su plaktuko rankena ar kitokiu panasios formos mediniu/plastikiniu basliu pamaigyk, ir atitiesinsi tam kartui. Labai graziai neatrodys, bet vis geriau bus. Man kazkada i R21 galini sparna kazkas bakstelejo, buvo siauras ilinkimas apie 15 cm ilgio, tai mano akivaizdoj pazistamas meistras tokiu metodu visai neblogai atitaise. Aisku, ne visada imanoma is vidaus prieit prie ilenktos vietos :roll:
R19 Ph II Baccara 1993 m.
Peugeot 406 TD 1997 m.
Vartotojo avataras
Velnias
Draugas

Re: kiek realiai gali kainuoti tox patvarkymas?

Standartinė Agnius » Sek, 2005-Sau-30 15:12

Muzikantas rašė:Paveikslėlis
va, turiu tokia beda, gal kas pasakysit kiek man tai galetu kainuot pataisyt??? vienam servise paziurejo, tai sake kad iki 250 lt. apsisuks :shock: tai man net akys ishshoko. ar gali tiek realiai kainuot, ar cia jis mane apsukt norejo? ten tox ilinkimas, kad vos matosi, vien zo, nei dazai nenusilupe, tik atmusht reik, o gal dar ir pashpakliuot, jei nepavyks lygiai atmusht. gal kas zinot kokiu pigiu kebulininku? nepraleido del to technikines, tai reiktu kuo skubiau sutvarkyt. Pats uzsiimciau, bet kad labai jau shalta kieme :wink:

gali
89' 1.7MPI TXE
Gaisrin? pilku kapotu
Vartotojo avataras
Agnius
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 35 svečių