Dar apie APD - klausimas

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Dar apie APD - klausimas

Standartinė Egis » Ant, 2005-Vas-15 12:06

I? karto noriu papra?yti - komentar? ir nuomoni? apie tai, koks APD yra ?... galit nera?yt, pats ?inau ir priminti neb?tina. Reikia proting? ?moni? protingos nuomon?s. O buvo taip...
Sekmadieni is?dau ? pusn? iki dugno. Na ir prasid?jo - paspardau snieg? aplink ratus, pirmyn - atgal, etc. Per savo susidziorginim? kartais net rankin? pamir?davau nuleist (neprisimenu, net kam j? buvau u?trauk?s). Po kurio laiko pasteb?jau, kad ant atbulinio garsiai ??ia ir nieko nedaro, ir tik po to atkreipiau d?mes?, kad "troleibusas" u?sideg?s - tipo automatui chana. I?jungiu, ?jungiu - veikia. Po to v?l neveikia. Ir taip kol i?sikaps?iau: veikia-neveikia. Po to kiek va?in?jau problem? su atbuliniu nebebuvo. Gal kas turi min?i? ar gal?jo atsisakyti R veikti tarkim d?l u?traukto rankinio ar kr?vos sniego prilindusio visur, kur tik ?manoma (gal patrumpino kur?) Ar vis tik tai jau art?jan?io remonto ?enklas?
Tel. +370 650 96050
Vartotojo avataras
Egis
Stebetojas

Standartinė pjooklas » Ant, 2005-Vas-15 12:42

Man tai atrodo kaip veike taip ir veix. Kai turejau ir man buvo isvis is lempos uzsidegus lempute, kai kieme staciau masina. Per nauja uzkureu viskas dingo. Ir beje kiek pravaziuota jau su ja?
+37060073938
Vartotojo avataras
pjooklas
Stebetojas

Standartinė Egis » Ant, 2005-Vas-15 13:35

pjooklas rašė:Man tai atrodo kaip veike taip ir veix. Kai turejau ir man buvo isvis is lempos uzsidegus lempute, kai kieme staciau masina. Per nauja uzkureu viskas dingo. Ir beje kiek pravaziuota jau su ja?

Prava?iuota apie 160 t?kst., bet d??? lyg ir buvo remontuota, nes kai pirkau buvo gra?iai nupurk?ta da?ais (o pirkau prie? koius 10 t?kst.)
Tel. +370 650 96050
Vartotojo avataras
Egis
Stebetojas

Standartinė Monas_ » Ket, 2005-Vas-17 14:21

As kai turejau savaja tai irgi buvau sedes biski i pusni. Is po to man tai buvo ausinimo slangos parejusios, uzkaito motoras ir uzsale deze tai manau kad tas bajeris jai tikrai ne i i nauda buvo... Po to kai uzsedau dar pravazinejau koki pusantro menesio ir sakes buvo.
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 27 svečių