bako dangtelis

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

bako dangtelis

Standartinė paulo » Sek, 2005-Kov-20 17:28

Sveiki,kazkada forume uzdaviau toki(ar panasu klausima):Kaip nuimti benzo bako dankteli.Man to reikia,nes sumaniau issilyginti ir nudazyti dureles,bet norint tinkamai parinkt dazus turiu jiems nunest bako dangteli.Tai Va :)
Jus atsakete,kad jis pritvirtintas is bagazines dviem varztais,bet galu gale susiruoses atverciau ta kilimine danga kuria ismusta bagazine ir radau uzklijuota(itariu fabrikinio klijavimo)kazkoki plastika ar kazka panasaus.Nu kazkaip manau,kad jo lupti neverta(uzklijuota kapitaliskai),o tie varztai logiskai galvojant yra po juo.TAI KA DARYTI?PATARKIT MIELI ZMONE!!!ACIU IS ANKSTO

P.S.
atleiskit jei ka ,kad apie tokia nedicka problema tiek daug prirasiau :)
Vartotojo avataras
paulo
Naujokas

Standartinė TaipeR_KnS » Sek, 2005-Kov-20 18:14

Pas mane tai uzkishi rankas ish lauko puses uz sparno ir ten slepiasi du varztai galvos atrodo 10 atsuki ir ishsitrauki dangteli su visu darinejimosi meshanizmu taip geriausia nes jei bandysi nuiimti tik dangteli rizikuoji sulauzyti nes plasmase tada tektuo ieshkoti kazkur girdejau nuo volvo gelezinis 420 ar kazkokio kito modelio
Renault 19 phase II 1.7 mono
Vartotojo avataras
TaipeR_KnS
Draugas

Standartinė Ell-Bee » Sek, 2005-Kov-20 19:26

NA siaip jis labai graziai issineria nereikia jokiu varzteliu atsukineti :) O issinere is tu laikikliu ant kuriu jis lankstosi.. tik buk atsargus nes jie gali ir nuluzti :)
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Bildux » Sek, 2005-Kov-20 21:58

nu man lengviau buvo uzkisti ranka (su raktu) ir atsukt tuos du varztelius, nes kitaip nelabai man ten isejo.
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių