per mazos laisvos apsukos:(

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

per mazos laisvos apsukos:(

Standartinė omas » Pen, 2005-Kov-18 10:35

mano 1.7 mono ant laisvu vos sukasi variklis, kokie 700 -600 aps/min. mirkscioja sviesos, kartais uzgesta, kur cia galetu buti kampas? kiek ziurejau viskas gerai, jokios zarnos nekiauros, visi dacikai vietoj ir siaip traukia, bet vat tos apsukos...tiksliai nezinau, bet girdejau, kad taip buna, kai is automato perdarai paprasta deze, nes ant automato buna kazkokia elektronika, kuri padidina apsukas. Girdejau, kad galetu padeti kompo atstymas i pradine padeti (ar kaip cia pavadinti). Ar tai is vis realu? jei taip kaip tai reiketu padaryti?
Vartotojo avataras
omas
Naujokas

Standartinė JLO » Pen, 2005-Kov-18 11:37

nuvaziuok pas profu ir tau sutvarkys, pats gali dar blogiau prisidaryti
JLO
Draugas

Standartinė Fotografas » Pen, 2005-Kov-18 14:13

Nurezetink kompa. Atjung laida nuo akumo ir koki pusvalandi palaikyk. O normalios apsukos ir turi buti apie 700.
R19 PhII 1,8 RT 94m.
ACK 553
---------------------------
NEKEN?IU GEZ
Vartotojo avataras
Fotografas
Draugas

Standartinė Velnias » Pir, 2005-Kov-21 21:13

Taigi mono purskalas cia, gali but ta pati problema, kaip ir mano masinoj, idemiau panarsyk foruma ir garantuotai rasi mano uzvesta tema apie 1.8 mono purskalo zemas apsukas. Fotografas man tada teisingai nurode patikrinti elektrini varikliuka, reguliuojanti salto variklio droselio sklende :P Jeigu jis neveikia arba jo isvis nera (kaip buvo mano masinoj), saltas variklis dirba labai nevykusiai ir apsukos labai zemos. Beje, automatas cia ar mechanika, reiksmes neturi, si varikliuka valdo ipurskimo kompas, apdorojes temperaturos davikliu duomenis. Beje, daviklius gali patikrinti irgi ta pacia proga.
R19 Ph II Baccara 1993 m.
Peugeot 406 TD 1997 m.
Vartotojo avataras
Velnias
Draugas

Standartinė Fotografas » Ant, 2005-Kov-22 08:32

Velnias rašė:Taigi mono purskalas cia, gali but ta pati problema, kaip ir mano masinoj, idemiau panarsyk foruma ir garantuotai rasi mano uzvesta tema apie 1.8 mono purskalo zemas apsukas. Fotografas man tada teisingai nurode patikrinti elektrini varikliuka, reguliuojanti salto variklio droselio sklende :P Jeigu jis neveikia arba jo isvis nera (kaip buvo mano masinoj), saltas variklis dirba labai nevykusiai ir apsukos labai zemos. Beje, automatas cia ar mechanika, reiksmes neturi, si varikliuka valdo ipurskimo kompas, apdorojes temperaturos davikliu duomenis. Beje, daviklius gali patikrinti irgi ta pacia proga.

Pamokas gerai ismokai:)
R19 PhII 1,8 RT 94m.
ACK 553
---------------------------
NEKEN?IU GEZ
Vartotojo avataras
Fotografas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių