Tomskis rašė:nelabai cia ant vandens pavazinesi.
Bildux rašė:Tomskis rašė:nelabai cia ant vandens pavazinesi.
As turejau omenyje siltuoju metu laiku, nes as pvz prisipilu vandens, nes man tada geriau sildo, kadangi vanduo takesnis uz antifriza ir geriau prabega pro kaip manau uzakusi peciuka, aisku grynai vasara to nereikia, bet koki lietinga ir salta rudeni, tai maloniau kai silta o ne salta ora pucia
thermo rašė:Normali temperatura, tik kuro bake nenormaliai. Gal degalineje dirbi
WhyDoes rašė:saulys rašė:pas mane prie tokios temp. tai jau ventiliatorius ?sijungia
tai jis ir turi isijungt, atvesint iki vienos dideles padalos ir issijungt, tada vel kol neisyla isijungia...
Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?iai vis?laik rodo, kaip ?ia fotk?je matyti. O kai va?iuodamas nuo kokio kalno ?jungiu laisv?, variklio apsukos nukrinta iki 700-800 rpm, bet kaipmat ima kilti temperat?ra ir rodykl? vos ne sta?ia ? vir?? ?i?ri... Kai v?l ?jungi pavar?, apsukos sukyla iki 3000 rpm ar pan., temperat?ra staigiai krenta iki buvusios ar dar ?emiau... Tas pats ir mieste kam?tyje pastov?jus: stovint temperat?ra kyla gan greit, pradedi va?iuoti, ?meti antr?, tre?i? b?g?, ir rodykl? v?l s?da ?emyn.
Nemanau, kad tai yr normalu, ir ryt ?adu va?iuoti pas meistrus teisyb?s ie?koti. Pernai vien? varikl? jau i?me?iau perkaitint?, tad manau, kad b?dos yra au?inimo sistemoje ka?kur. Ar termostatas, ar pompa, ar dar koks nikis?..
Tevukas rašė:Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius
Bet ka?ko kartais burbuliuot bakelyje pradeda
Gint(...)as rašė:Tevukas rašė:Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius
Vat kas ?domiausia - pas Tave bakelyje burbuliuoja, o pas mane bakelis prakti?kai be gyvyb?s ?enkl? ir pustu?tis O ventiliatorius i?vis tyli.
Tevukas rašė:Gint(...)as rašė:Tevukas rašė:Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius
Vat kas ?domiausia - pas Tave bakelyje burbuliuoja, o pas mane bakelis prakti?kai be gyvyb?s ?enkl? ir pustu?tis O ventiliatorius i?vis tyli.
U?verdas rei?kiasi kaista variklis labai
Nors ?ia manau d?l to, kad nenuorin?s sistemos gerai va?in?ju
Gint(...)as rašė: O ventiliatorius i?vis tyli.
saulys rašė:Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?iai vis?laik rodo, kaip ?ia fotk?je matyti. O kai va?iuodamas nuo kokio kalno ?jungiu laisv?, variklio apsukos nukrinta iki 700-800 rpm, bet kaipmat ima kilti temperat?ra ir rodykl? vos ne sta?ia ? vir?? ?i?ri... Kai v?l ?jungi pavar?, apsukos sukyla iki 3000 rpm ar pan., temperat?ra staigiai krenta iki buvusios ar dar ?emiau... Tas pats ir mieste kam?tyje pastov?jus: stovint temperat?ra kyla gan greit, pradedi va?iuoti, ?meti antr?, tre?i? b?g?, ir rodykl? v?l s?da ?emyn.
Nemanau, kad tai yr normalu, ir ryt ?adu va?iuoti pas meistrus teisyb?s ie?koti. Pernai vien? varikl? jau i?me?iau perkaitint?, tad manau, kad b?dos yra au?inimo sistemoje ka?kur. Ar termostatas, ar pompa, ar dar koks nikis?..
A? manau, kad grei?iausiai pompa
Kai ?inosi rezultatus - prane?k , kas buvo, vis tik ?domu pagal simptomus ?inot gedim?
Andre rašė:Ged@s rašė:geriau papasakokit kas ten per spidometras ghetto nuotraukoje maksimalus greitis 140 pas mane ir tai 180 atbasliuota... o 16V isvis 220 jei gerai pamenu...
ten mylios
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių