Kiek Ah 16V akumuliatoriui

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kiek Ah 16V akumuliatoriui

Standartinė Warius » Pir, 2005-Kov-21 20:21

Vyra pasakykit man kiek Ah akumuliatorius dedasi y 16V renuske. Ar gali but kad del per silpno akumuliatoriaus man ryte kai salta nepasuka varikliaus? Aciu
R19 16V '94-parduodama
Citroen ZX 1.4 - pradedu nauja gyvenima
Vartotojo avataras
Warius
Stebetojas

Standartinė DOCCH » Pir, 2005-Kov-21 21:40

siap pilnai uztenka 55ah. jai geras akumas.dar gali sunkiai sukti del starterio pasibaigia guoliai arba isdilusios guoliavietes. ir t.t... o as turiu isidejas 62ah. nes aparaturos siek tiek groja.
Vartotojo avataras
DOCCH
Narys

akumas praktishkai pokst

Standartinė pozherukas » Ant, 2005-Bal-19 10:33

Pas mane nissan terrano dzhipe stovi 45ah i zhiema ash su juo uzhsivesdavau :) aishq gilia zhiema butu problemu, ypach jei dar blogai vedasi ar tepalas stipriai vasarinis, arba nekontakchina ar starteris halturina. pamenu priesh keleta metu buvau nissan sunny (55ah) uzhvedes an duju!!! kai ryte buvo -18, o nakty -22. Perjungiant begius jausmas buvo, kad i greichiu dezhe buvo tirshto sirupo pripilta :) atleidzhiant sankaba variklis geso... teko apsukas virsh 3000 laikyti kol sushilo tepaliuks... i gatve ishvazhiavus pirmus kelis kilometrus buvo jausmas, kad su vezhimu vazhiavau - amortikai uzhshale :) o didelsne talpa labai praverchia, kai keliauji ir turi shaldytuvuka, kuris per nakty an akumo sukasi. tada ir 85ah kaip tik kaip tik. o jeigu rimta aparatura prie ezhero vezhiesi, tai heavy-duty 150ah gali buti mazhoka :) pzhiurek laikas nuo laiko kontaktus ir elektrolito lygy. pavalyk virshu ir susireguliuok degima. i vargo su juo nebus. Paklausk tevuku, jie tau papasakos, kaip priesh 20 metu zhiemos vakarais akuma ish mashinos nakchiai i namus neshdavosi. i profilaktishkai pakraudavo :)
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė Tomukas » Ant, 2005-Bal-19 17:08

Profilaktiskai ir as pakraunu.
Ypac ziema.
O stovi 62Ah, nes irgi yra siek tiek mizikeles.
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių