Sveiki, po drago ir padang? deginimo pasteb?jau, kad man truputi prabuksuoja sankaba.
Antru b?giu raunant i? vietos variklis prig?sta (ta?iau neu?g?sta) bet ratai nesisuka
Klausiu ar galima explotuot auto su tokia sankaba ar ne ?
Tevukas rašė:Sveiki, po drago ir padang? deginimo pasteb?jau, kad man truputi prabuksuoja sankaba.
Antru b?giu raunant i? vietos variklis prig?sta (ta?iau neu?g?sta) bet ratai nesisuka
Uteniskis rašė:Tevukas rašė:Sveiki, po drago ir padang? deginimo pasteb?jau, kad man truputi prabuksuoja sankaba.
Ghmm....atrodo jau Tevukas,subrendes zhmogus o uzhsiima tokiais durnais (sorry) dalykais...ash kazkaip ish to isaugau jau...beto randa hebra su kuom degint padangas....su r19....ir dar 1,7 ne 16v shmaikshtuoliai
Tevukas rašė:Vis? pirma man tik 19
Antra 1.7 16 V neb?na
Tre?ia 1.7 Sohc padangas degina tik reikia mok?t
Kaip automatas neatsilieka, 1 b?giu raunant i? vietos viskas gerai, tik 2 jau prasibuksuoja
Uteniskis rašė:Tevukas rašė:Vis? pirma man tik 19
Antra 1.7 16 V neb?na
Tre?ia 1.7 Sohc padangas degina tik reikia mok?t
Kaip automatas neatsilieka, 1 b?giu raunant i? vietos viskas gerai, tik 2 jau prasibuksuoja
Pirma: tada viskas aisq
Antra: ta zinojau tik netaip parasiau
Trecia: galiu pirmu begiu padegint padangas ir su vaz 2106 sestuko varikliu,bet atsilieps paskui panasios pasekmes
Ketvirta: sveikinu sudeginus sankaba ir ruosk pinigine
Tevukas rašė:Ir dar, dauguma klubie?i? va?in?ja su sudegusiomis sankabomis. Klausiat i? kur ?inau ? O tod?l, kad daug jau esu mat?s klausim? d?l sankabos troso tr?kin?jimo ir d?l sankabos kietumo. O tr?kin?ja trosai d?l: 1.perkaites diskatorius (sudegus sankaba)
2. isidevejusi sakutes plasmasine ftulke(kreipia sake ir todel sankaba kieta).
Abiem atvejais sankaba deginta yra
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių