Tevukas rašė:Susikelk apsukas arba patemp gazo troso prie karbo, kad neb?t? laisvas.
ldarius rašė:Gal kas turit minciu, iskilo tokia problemele, siltam varikliui svyruoja laisvos apsukos, siandien net uzgeso. Taip vedasi normaliai ir traukia visai neblogai. Kuro sanaudos irgi lyg ir normoj.
Variklis 1.8 su mono ipurskimu, masina 95 m
pozherukas rašė:Tevukas rašė:Susikelk apsukas arba patemp gazo troso prie karbo, kad neb?t? laisvas.
Manau, kad nereikia verzhti. Service manualuose rasho, kad chiut-chiut butu laisvas troselis. Tai reikalinga, kad suveiktu daviklis, kuris perduoda kompui (ECU) apie atleista gazo pedala. O laisvas apsukas reguliuoja servo (zhingsninis) varikliukas. ECU sistema gauna informacija ish 10 davikliu! (chia tie, kurie susije su degimo sistema). Jeigu naudoji dujas- benzina, perjungus gali buti tokie nusimushimai. Pirmas zhingsnis butu (jei neuzhsidege service lempute) nuresetinti ECU (atjungti akuma >15min). Jei tik an benzo vazhineji, dazhniausia halturina liamda zondas. O dar papraschiau nuvaryk kur nors pasidaryti kompiuterine diagnostika
Tevukas rašė:pozherukas rašė:Tevukas rašė:Susikelk apsukas arba patemp gazo troso prie karbo, kad neb?t? laisvas.
Manau, kad nereikia verzhti. Service manualuose rasho, kad chiut-chiut butu laisvas troselis. Tai reikalinga, kad suveiktu daviklis, kuris perduoda kompui (ECU) apie atleista gazo pedala. O laisvas apsukas reguliuoja servo (zhingsninis) varikliukas. ECU sistema gauna informacija ish 10 davikliu! (chia tie, kurie susije su degimo sistema). Jeigu naudoji dujas- benzina, perjungus gali buti tokie nusimushimai. Pirmas zhingsnis butu (jei neuzhsidege service lempute) nuresetinti ECU (atjungti akuma >15min). Jei tik an benzo vazhineji, dazhniausia halturina liamda zondas. O dar papraschiau nuvaryk kur nors pasidaryti kompiuterine diagnostika
Na pas mane laisvas jis buvo, tereikejo truputi iverzti, kad jis ma?iau tur?tu laisvumo. Dabar benzinu ir dujomis laisvos apsukos apie 1000 stabiliai. O seniau b?davo 500-700.
?iaip esu skait?s, kad kompiuteryje ar tai karbe ka?kur yra 2 var?tukai kuri? pagalba galima reguliuot laisvas apsukas bei CO.
Tomukas rašė:CO monoipurskiminiame variklyje tikrai nesireguliuoja. O jei grybauja - reiskia kazkas netvarkoj.
Pas mane irgi grybauja ziauriai laisvos apsukos. Tik negaliu suprasti kame bajeris. Nes laikosi pastovios ir nesvyruoja, ir nepagaunu jokio desningumo. Puse dienos vazinejau su 2700 rpm...
Tomukas rašė:CO monoipurskiminiame variklyje tikrai nesireguliuoja. O jei grybauja - reiskia kazkas netvarkoj.
Pas mane irgi grybauja ziauriai laisvos apsukos. Tik negaliu suprasti kame bajeris. Nes laikosi pastovios ir nesvyruoja, ir nepagaunu jokio desningumo. Puse dienos vazinejau su 2700 rpm...
Tevukas rašė:Tomukas rašė:CO monoipurskiminiame variklyje tikrai nesireguliuoja. O jei grybauja - reiskia kazkas netvarkoj.
Na tik u?vedus pergazuot bandyk, tur?tu pad?t
ldarius rašė:Siandien matavau CO...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 28 svečių