Benzo rodyklele kosmosuoja ;]

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Benzo rodyklele kosmosuoja ;]

Standartinė 2pac » Ket, 2005-Bir-02 19:53

kas per debilizmas..uzpilu 30litru..ir buna ant pries paskutines padalos tos ilgesnes..nuvaziuoju 15km..ir nukrenta vos ne iki kitos ilgos lazdeles..o kai buna ant pirmos lazdos,tai krenta normaliai..nesuprantu,as cia rodyklele kosmosus rodo ar kas..nes bakas tai tikrai nelieja:) o vaziuoju normaliai.. :roll:
Vartotojo avataras
2pac
Stebetojas

Standartinė Mikapo // DEJOM » Ket, 2005-Bir-02 21:27

ant kelmo nebuvai uzmetes subines?
gal graziai palankstytas?
Enough Dreaming.
It's Time to RIDE!!!

Aj nebeturiu nieko ir as DEJAU!!!
Vartotojo avataras
Mikapo // DEJOM
Draugas

Standartinė 2pac » Ket, 2005-Bir-02 22:28

nu kad ne..dar siand buvau po masina palindes,nu tvarkoj..lyg ir..bet kad ir butu palankstytas,nemanau kad tam itakos turetu..
Vartotojo avataras
2pac
Stebetojas

Standartinė Mikapo // DEJOM » Ket, 2005-Bir-02 22:48

nu pas mane kokiais 5l. sumazejes :(
ir kai baiginejasi tai shhhhh.... malti pradeda
Enough Dreaming.
It's Time to RIDE!!!

Aj nebeturiu nieko ir as DEJAU!!!
Vartotojo avataras
Mikapo // DEJOM
Draugas

Standartinė Uteniskis » Pen, 2005-Bir-03 07:01

Pas mane tai visai sh... mala :( kai vesesnis oras rodykle kila maziau arba net visai nekyla,kai siltas auksciau.....vienu zodziu matyt sudiles reostatas esantis bake,nes matosi rodykle tai kilsteli vaziuojant tai leidziasi ir tas vaiksciojimas jos net buna per visa padala.Teks matyt ieskoti kito reostato srote,kad ir is bendzinkos,o tada jau fantazijos reikalas permontuoti i dyzeli ;)
PHII 92-93m. 1,9TD su intercooleriu, zhalias perlamutras. PARDUOTA ;)
Vartotojo avataras
Uteniskis
Draugas

Standartinė 2pac » Pen, 2005-Bir-03 08:53

jo jo..vakar sukau i posukiuka..tai per viena ta padala nusileidzia,paskui vel kyla..zodziu debilizmas..
Vartotojo avataras
2pac
Stebetojas

Standartinė tomikas » Pen, 2005-Bir-03 12:54

jo pas mane ir gryba pjauna, uzsipyliau 20 litru, biski nuvaziavau gal 10km, kita diena ziuriu jau pagal ideja tik 10 litru like :shock:
Galvoju kad jau bus kas nupyles arba leidzia kur nors.. nu bet paziuriu kad viskas lyg tvarkoj.. kita diena jau tik 5 litrai like vel akys ant kaktos panika paeme, nuvaziavau 30 km, o jau 15 litru neber :shock: bet sekancia diena vel rodykle uzkilo siek tiek taip kad kiek supratau grybauja pats dachikas...
Vartotojo avataras
tomikas
Stebetojas

Standartinė zoom_zoom » Pen, 2005-Bir-03 12:58

taip turi buti :)
RENAULT 19 1,7 TXE 89' ;)
Vartotojo avataras
zoom_zoom
Draugas

Standartinė Uteniskis » Pen, 2005-Bir-03 13:01

zoom_zoom rašė:taip turi buti :)

:shock: :shock: :shock: na ir nesamone cia susakei tu.........
Vartotojo avataras
Uteniskis
Draugas

Standartinė zoom_zoom » Pen, 2005-Bir-03 13:07

as ovz neziuriu i ta rodykle uzsidega raudona lempute ir pilu pofik kiek ten ta rodikle stovi ar ant puses ar pilno bet zinau kiek turiu nuvaziuot ir man good :)
radot del ko panikuot ;)
RENAULT 19 1,7 TXE 89' ;)
Vartotojo avataras
zoom_zoom
Draugas

Standartinė Uteniskis » Pen, 2005-Bir-03 13:15

na jo ir mane gelbsti tik lempute, taciau kazkaip ant dusios neramu kai ta rodykle taip krinta....susimastai,gal kas vagia ar kiauras bakas...laiko turedamas bandysiu keist reostata ta ;)
Vartotojo avataras
Uteniskis
Draugas

Standartinė tomikas » Pen, 2005-Bir-03 13:17

Uteniskis rašė:taciau kazkaip ant dusios neramu kai ta rodykle taip krinta....susimastai,gal kas vagia ar kiauras bakas...

vava, tas ir biesina :?
Vartotojo avataras
tomikas
Stebetojas

Standartinė Bildux » Pen, 2005-Bir-03 14:59

As manau kad benzo rodykle kad grybauja yra pofik (nu man bent del to kad su dujom vazineju :lol: ) , bet kad spidometro rodykle puliuoja, tai mane kartais labai sunervina. Tas "puliavimas" pas mane prasideda mazdaug nuo 110km/h --->>> spaudi gaza, rodykle vietoj, tik staiga shast, pakyla per 10 km/h ir toliau normaliai. Atleidi gaza, rodykle stovi, po to shast nusileidzia per 10 km/h. Niekada negali buti tikras ant kiek vaziuoji, ypac man "diorgina" del to, kad megstu ant ribos vazinet
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Bir-09 12:48

sveiki,
as ir turiu panasia problemele.
Pas mane '95m. Renault 19. Pilnas elektros paketas. Deja kuro parodymai kazkaip streikuot pradejo. Viska normaliai rodo tol, kol buna bent 5l bake, o po to is karto rodo 0_5L ir uzsidega raudona lempute. Arba kad ir vakar: rodo 5L, nusprendziau isipilti dar keleta litru, isipyliau, ir tada is karto uzsidege lempute, atseit bakas beveik tuscias, nors istikruju bake turejo buti apie 10l benzino. Nieko nesuprantu ir nzn kur ieskoti tokio "gedimo" Siandien ryte vel isipyliau bendzino - kazkur 8L - geltona lempute uzgeso, o bake rodo 19L. Kazkokia nesamone. Kai nusipikrau sia masinike, viskas buvo normaliai su parodymais, o dabar pradejo durniuoti. Gal pas ka nors buvo panasi problema ir galit patarti kur ieskoti problemos?
Beje, pas mane taip pat nerodo ir variklio apsuku. Tikslaiu pasakius kartais rodo, kartasi ne... kazkokia nesamone. Cia kompas jau savo dieneles baigia skaiciuoti, ar problemele bus tik kontaktuose?
Nelabai nusimanau as tokiuose dalykuose, o ir pazistami nelabai nori listi nezinodame kame cia problema.
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė > » Ket, 2005-Bir-09 14:06

kogero bus lysta prie skydelio ir sujudinta kontaktai.
O kodel nepilam pilno bako :D Turbut susitaupo jeigu po biski vartojam :roll:
Vartotojo avataras
>
Draugas

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Bir-09 14:38

pilnas dabar nebuvo piltas del to, kad pyliaus Lukoile, o man kazkaip lukoil'o benzinas nevbepatikt pradejo... :(
O kaip suprast buvo lysta prie skydelio? Galima man truputi paprasciau ir suprantamiau?
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Ulala » Ket, 2005-Bir-09 14:55

nu gerai.. perskai?iau vis? tem?.. vien nusiskundimai, o tai negi n?ra nieko kas pasakyt? kaip spr?st ?it? problem
Netepsi - Nevažiuosi.
Automobilių nuoma
Vartotojo avataras
Ulala
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Bir-09 14:57

gal ir tokia pat problemele turi?
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Bildux » Ket, 2005-Bir-09 15:37

Mano asmenine nuomone tokie gedimai pasitaiko del to, kad pas Renault elektra yra viena is silpniausiu vietu, kontaktai linke kalketi. Del to taip ir atsitinka. Benzo kiekis bake nustatomas matuojant varza, tuo paciu girdejau kad pastovejus masinai del kazko kinta varza bake, tai ir benzo parodymai ryte gali skirtis nuo tikruju.
O kad per posuki rodykle nukrinta ar pakyla, manau nereikia ginti dievo i medi.
Manau kad sitos problemos sunkiai issprendziamos, jei is viso issprendziamos, tai paprasciausia pripilti pilna baka, nuspausti skaitiklio parodymus prietaiso skydelyje, ir vaziuoti ramiai tam tikra atstuma.
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Bir-09 15:43

na taip, tu teisus, per daug nesuku sau galvos del to, taciau noretusi kad viskas daugiau maziau tvarkinga butu. Tuo labiau kad benzino parodymai pries pora menesiuku buvo normalus. O va apsuku parodymai jau kai nusispirkau streikavo. Tik tiek kad kartasi rodo, kartasi ne... kiek as tame suprantu, kazkur kontaktai nesueina, tik klausimelis - kur? Pati aisq tuom neuzsiimsiu, o pazistami meistriukai nenori lysti nezinodami kur ieskoti problemos... :( apskritai kazkaip renkuku, kaip pastebejau, nelabai megsta servisuose... o ter kur megsta - brangu... ypac kas su elektra susije...
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Ulala » Ket, 2005-Bir-09 23:06

Dziuge, nesakysiu :)
pas klasiok? pasate irgi pievauja kartais... ten kiek jis dom?josi tai ne elektroj ?ia esm?.. reik ka?k? ten bake i?rinkt ar tai ka?kur toj srity aplink j?.. i?valyt gra?iai ir viskas normaliai bus :)
Netepsi - Nevažiuosi.
Automobilių nuoma
Vartotojo avataras
Ulala
Narys

Standartinė dziuge » Pen, 2005-Bir-10 06:36

reikes pasidomet... prasyt ko nors kad palandziotu apie baka... kazkaip nesmagu man kai grybauja tie skaiciukai. tuo labiau kad ne taip seniai buvo viskas tvarkoje...
beje, mano variklio apsuku rodykle kazkaip asigavineja... paskutiniu metu ji kazkaip apskritai gueljo sau nusvirus nejudedama, o sia savaitele kazkaip vis dazniau pajuda ... ;) tiesa, pajudejusi ji vel po keletos min. grizta i savo iprastine pozicija... :x
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė > » Pen, 2005-Bir-10 06:45

dziuge rašė:prasyt ko nors kad palandziotu apie baka... kazkaip nesmagu

bijai kad benzo neisgertu? :D
prasyk nerukancio ;)
Vartotojo avataras
>
Draugas

Standartinė dziuge » Pen, 2005-Bir-10 06:48

:lol: kazkaip sunkoka siais laikais nerukanti rasti... ;) nieko, vaziuosiu pas broliuka po keletos savaiteliu - bandysiu paasikinti kur reiketu paziureti - gal suitiks pasikankinti su mano masinele...
ir degtukus tikrai is jo atimsiu... :wink:
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Irmantas » Pen, 2005-Bir-10 10:15

Jeigu automobilis su dujomis, tai kompas rodo kad vaziuojant kuro mazeja bake, o "restartavus" vel rodo taisyklingai.
O 0-5 reiskia kad bake jau rezervas ir like tik 5litrai (realybeje 7, nes pora lieka kad siurblys nesudegtu). ten pas tave jauciu viskas tvarkoje.
Alytus, Normandie-Neman
Renault Sport Team Spirit cycle 2006
Renault Scenic II 1.6 16V
Vartotojo avataras
Irmantas
Draugas

Standartinė dziuge » Pen, 2005-Bir-10 11:11

pas mane ne dujos
o sakau kad blogai, nes anksciau rodydavo ir 4L ir maziau, o tik po to 0_5L... o dabar 5L ir po to is karto uzsidega lempute ir is karto rodo 0_5L.. tuo labiau kai rode 5L isipyliau benzo ir tada kazkodel uzsidege lempute ir rode 0_5L. Gal pas mane su matematika blogai, bet manau jei jau rodo 5L ir uzsipili dar , tai turetu rodyti daugiau, o ne 0_5L...
zinau, kad nedidele cia problema, bet.... kazkaip norisi kad viskas butu tvarkingai....
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Jonas » Ket, 2005-Lie-28 22:36

Turiu ta pacia problema :) kuro lygio arba visai nerodo arba gryba rodo :) Itariu kad esme prietaisu skidelyje. galvoju kad sugedes pats prietaisas bu bake esancios pludes varzas ismatavau tai buvo geros (susiradau nete kokios reiksmes turi but ) prietaisu skydeli buvau isardes tai i skideli signalas irgi geras ateina. Meginsiu ieskot prietaisu skydelio keitimui.. gal pades :)
Vartotojo avataras
Jonas
Naujokas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 89 svečių