galinis valytuvas

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

galinis valytuvas

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Rgs-08 09:17

sveiki,
atsirado tokia problemele - galinis valytuvas mano masinikes tai veikia, tai neveikia... :( gal galit patarti kur kreiptis del tokios problemeles?
ir dar - nerodo variklio apsuku. Tiesa pasakius ir - tai rodo, tai nerodo - kur cia galetu buti problema?
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Re: galinis valytuvas

Standartinė Saulius » Ket, 2005-Rgs-08 09:35

dziuge rašė:sveiki,
atsirado tokia problemele - galinis valytuvas mano masinikes tai veikia, tai neveikia... :( gal galit patarti kur kreiptis del tokios problemeles?
ir dar - nerodo variklio apsuku. Tiesa pasakius ir - tai rodo, tai nerodo - kur cia galetu buti problema?

Pirmiausiai pasitikrink saugiklius, pasiziurek ar valytuvo rankenele nestrigineja ir kitaip kaip nors keistai nebraska.
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Rgs-08 09:44

saugikliai tvarkoj, jokiu itartinu traskejimu nesigirdeti... priekiniai valytuvai veikia puikiai, tik tas galinis, jei ten pamaigai ta valytuva truputi - jis vel veikia kuri laika, o po to vel neveikia.... prieiti paziureti kazkaip nepavyo - ten kazkokio idomaus atsuktuvo reikia - bent jau taip saky man broliukas mano.... todel ir sakau gal kur galima nuvaziuoti kad paziuretu, tik nelabai nzn kur galima butu kreiptis del to....
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Saulius » Ket, 2005-Rgs-08 09:46

tai atsisuk ir paziziurek varikliuka- gal laidai kur nekontaktuoja (kad paklibinus veikia). O tas idomus atsuktuvas jei neklystu tai turetu buti sesiakampe zvaigzdute (pas renukus kitokiu ir nerasi). Nusipirk visa komplekta- prireiks (kaina apie 5 Lt)
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Rgs-08 09:51

aisku. aciu... taip ir reikes padaryti....
butent -tas atsuktuvas - sesiakampe zvaigzdute :)

dar vienas klausimukas... galinio lango apsildymas... pas mane tik vienoj pusej laidelis eina (kiek supratau ten ir yra apsildymo) o kitoj pusej nera... kiek suprantu turetu buti abiejose pusese?
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Saulius » Ket, 2005-Rgs-08 09:52

dziuge rašė:aisku. aciu... taip ir reikes padaryti....
butent -tas atsuktuvas - sesiakampe zvaigzdute :)

dar vienas klausimukas... galinio lango apsildymas... pas mane tik vienoj pusej laidelis eina (kiek supratau ten ir yra apsildymo) o kitoj pusej nera... kiek suprantu turetu buti abiejose pusese?

Jei kontaktas yra ir kitoje puseje tai turetu :) O apsildymas veikia?
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė dziuge » Ket, 2005-Rgs-08 09:55

kontaktas yra, tik laido nera...
o apsildymas praeita ziema lyg ir veike toj vienoj pusej kur laidas buvo... :) bent man taip atrode...
o aidas ten kazkoks spec turi buti... tereikai nusipikrti ir prisijungti, tiesa?
Melynas Renault 19, '95m
Vartotojo avataras
dziuge
Stebetojas

Standartinė Saulius » Ket, 2005-Rgs-08 10:13

dziuge rašė:kontaktas yra, tik laido nera...
o apsildymas praeita ziema lyg ir veike toj vienoj pusej kur laidas buvo... :) bent man taip atrode...
o aidas ten kazkoks spec turi buti... tereikai nusipikrti ir prisijungti, tiesa?

Pasijungsi ir matysi- veikia ar ne. Gali buti dar juosteles sutrukineje- apie tai placiau http://r19klubas.smail.lt/forum/viewtopic.php?t=2140
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 74 svečių