Prad?jo sunkiai spaudytis sankaba. Kas tai?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Prad?jo sunkiai spaudytis sankaba. Kas tai?

Standartinė GÄ—lyt » Pen, 2005-Rgs-16 09:38

Prad?jo sunkiai spaudytis sankaba. Kas tai? Kas gal?jo nutikti? Pati sankaba veikiai puikiai, tik, kad labai sunkiai spaud?ias. Ir kiek man tai gali kainuoti?
Renault 19, PH-1, 16 V, Tuning (sudau?iau)
Renault 19, PH-1, TXE juoda
Vartotojo avataras
GÄ—lyt
Stebetojas

Standartinė Tevukas » Pen, 2005-Rgs-16 09:49

Rei?kias greit tr?ks trosas :mrgreen:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė RS » Pen, 2005-Rgs-16 10:07

Ir dar prie to paties paklaust norejau. Ar irgi gali butu kaltas sankabos trosas jei sunkiai jungiasi tik atbuline pavara? Na ji isijungia, tiesiog kartais jungiant pasigirsta toks astrus garsais is dezes. Kad to nebutu reikia ilgiau palaikyti sankaba... Visos kitos jungiasi labai gerai. Speju nutrukus tam troseliui mieste, truputi liudnoka butu :?
Ar yra kokiu kitu simptomu pries nutrikstant trosui?
Vartotojo avataras
RS
Draugas

Standartinė Bildux » Pen, 2005-Rgs-16 10:20

Del to kad sunkai metosi begiai, gali buti kaltas diskatorius. As pakeiciau sankabos diska, bet nekeiciau diskatoriaus, tai dabar blogiau junginejasi sankaba nei anksciau, bet gal prasidirbs. Pvz mano drauge nepavaziuoja su mano masina, nes sankaba labai kieta ir reikia ziauriai iki dugno numinti jungiant pirma, antra ir atbuline pavara. Trosas pries puse metu keistas (uz 50 lt). Nutrukus trosui mieste, pakankamai liudna tada :?
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Tevukas » Pen, 2005-Rgs-16 10:26

Yra man buv?s toks atvejis kai su nutr?kusiu trosu i? Pasvalio nuva?iavau ? Kupi?k? ir atgal. Ai?ku buvo extra atvejis, beveik visa keli? va?iavau 5-u b?giu :roll:
Tevukas
Draugas

Standartinė RS » Pen, 2005-Rgs-16 11:03

Baisu pogalvot apie trukima kokiam Vilniaus centre. :?
O kurioje vietoje yra tas trosas? Gal galima ji apziuret, jei ten smarkiai nereikia nieko ardyti. Bent vizualiai gal galima ivertinti jo bukle?
Vartotojo avataras
RS
Draugas

Standartinė Bildux » Pen, 2005-Rgs-16 11:36

RS rašė:O kurioje vietoje yra tas trosas?

Hm, gerai kad neklausi kur yra benzino ipylimo anga :)
Troso vienas galas pritvirtintas prie sankabos pedalo (pasilenkt reikia kad pamatytum) , o kitas galas prie pavaru dezes
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Tevukas » Pen, 2005-Rgs-16 11:40

RS rašė:Baisu pogalvot apie trukima kokiam Vilniaus centre. :?
O kurioje vietoje yra tas trosas? Gal galima ji apziuret, jei ten smarkiai nereikia nieko ardyti. Bent vizualiai gal galima ivertinti jo bukle?

Galima, reik nuimt plastmases po vairu :roll:

To Bildux:
Kurioi vietoi benzino pylimo anga, pas mane dujos benzo nepiliu :lol: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Tevukas
Draugas

Standartinė GÄ—lyt » Pen, 2005-Rgs-16 12:17

O tai rim?iau kas gali b?ti. Trosas pakeistas prie? m?nes? naujas. Bet prie? pakeitim? buvo lygiai tokia pati kieta sankaba. Tros? man keit? "Sostena" pa?m? 100 Lt. u? keitim?. Bet a? j? neklausiau kod?l man taip sunkiai minasi.
Vartotojo avataras
GÄ—lyt
Stebetojas

Standartinė Bildux » Pen, 2005-Rgs-16 12:17

G?lyt? rašė:O tai rim?iau kas gali b?ti. Trosas pakeistas prie? m?nes? naujas. Bet prie? pakeitim? buvo lygiai tokia pati kieta sankaba. Tros? man keit? "Sostena" pa?m? 100 Lt. u? keitim?. Bet a? j? neklausiau kod?l man taip sunkiai minasi.

Ne sostenoj trosa reikia keisti. Kitam servise butu 20 lt + trosas (20-50 lt)
Manau turesi iprasti, arba keisk sankabos komplekta, kas nepigiai kainuos, nes didziausia tikimybe kad diskatoriaus tarnavimo laikas baigiasi.

Tevukas rašė:To Bildux:
Kurioi vietoi benzino pylimo anga, pas mane dujos benzo nepiliu

Zinok nezinau,pas mane ta pati problema
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Tevukas » Pen, 2005-Rgs-16 12:26

G?lyt? rašė:O tai rim?iau kas gali b?ti. Trosas pakeistas prie? m?nes? naujas. Bet prie? pakeitim? buvo lygiai tokia pati kieta sankaba. Tros? man keit? "Sostena" pa?m? 100 Lt. u? keitim?. Bet a? j? neklausiau kod?l man taip sunkiai minasi.

Nu ir nulup? :roll:
trosas naujas 19lt, keitimas max 10 lt. O ?eip diskatorius sudeg?s yra. Pasinaudok paie?ka, daug ?ia kam tokia b?da buvo :? Ir a? ne i?imtis :arrow:
Tevukas
Draugas

Standartinė Tevukas » Pen, 2005-Rgs-16 13:13

Beginer rašė:Kaip visada pas Tevuka kaime viskas kainuoja centus...

?ia Paneve?? Reno ir Citroen dali? parduotuv?je trosas tiek kainuoj :roll:
O kai pirma karta man keite trosa 20 lt pa?m? ir tai blogai ?d?jo, nes v?l po m?nesio tr?ko. ?eip dabar pasikei?iu pats :oops:
Tevukas
Draugas

Standartinė saulys » Pen, 2005-Rgs-16 13:57

Kai a? nusipirkau t? ?*** gabal? R19, sankabos spaudymas buvo geras treniruoklis kokiai tai kair?s kojos raumen? grupei. Ka?kokiam servise buvau, klausiau kas gali b?ti, o tie kaip visada ir visur - o reikia ?i?r?ti :twisted: ?ia nieks neai?ku. Nu taip ir palikau. Vien? kart? nutr?ko... Antr? kart? nutr?ko... Kitam servise - ir Blynas kaip ir visi - saka keisk sankabos komplekt? ir bus gerai. Pakei?iau. O tada taip nepri?iom sako - buvo u?r?dij?s i?minimo guolis. Tai va... Variant? daug...
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė GÄ—lyt » Pen, 2005-Rgs-16 14:20

tai jei jau tas i?minimo guolis b?t? (nes sankaba ?iaip veikia puikiai) kokia jo kaina su keitimu
Vartotojo avataras
GÄ—lyt
Stebetojas

Standartinė saulys » Pen, 2005-Rgs-16 14:27

G?lyt? rašė:tai jei jau tas i?minimo guolis b?t? (nes sankaba ?iaip veikia puikiai) kokia jo kaina su keitimu

Daug ma? darbas turb?t kiek ir sankaba keist, nes vis tiek grei?i? d??? reik nuimt, nu gal biski ma?iau, o kiek tas tas guolis - nelabai ?sivaizduoju gal 50 Lt gal 100 Lt.
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė audriux » Pen, 2005-Rgs-16 19:07

dar toks bajeris gali buti, kad prie pedalo yra tokia plasmasine ivore ar kazkas panasaus ir jis buna nusidevejes, todel jungiant galini begi barska. tas dalykas berods apie 30 lt + pakeitimas. Man kada keite sankaba buvo tas pats bajeris, pakeite, vel tas pats, tai as nuvariau ir klausiu kame saknys. Tai tas bande saiba det ir pan, kol nepasikviete meistriuko kuris tvarke, tai sako pas tave bakuriuk toks dalykas yra kaip ta plastmase ar pedalo ar kazko tai panasaus nusidevejusi, sako ja reik keist... nu bet laikinai sutvarke, tai jau puse metu vazinejuos tai atbulini begi jungiu atsargiai, tai viskas ore :)
Galvojau, kai keisiu trosa, tai ir ta daikta pasikeisiu :)
Dabar VW Passat 1.9 TDI
Buvo - R19 phII 16V '92 ...
Kaunas
Vartotojo avataras
audriux
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 56 svečių