klausimas (dur? centrinis u?raktas)

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

klausimas (dur? centrinis u?raktas)

Standartinė Cvekas » Ant, 2005-Rgs-27 08:31

Tai va, keiciau galines dureles ir centrinio varikliuka niekaip nzn kaip pritaisyt kad uzrakintu. Ar ten paprastai kaip nors turi uzsifiksuot ar kazkoks kaistis isistato kad uzsifiksuotu ir neprasoktu. Nes isstumt man isstumia bet uzrakinant neuzsikabina ir lieka atrakinta.....
Vartotojo avataras
Cvekas
Naujokas

Re: klausimas

Standartinė saulys » Ant, 2005-Rgs-27 08:41

Cvekas rašė:Tai va, keiciau galines dureles ir centrinio varikliuka niekaip nzn kaip pritaisyt kad uzrakintu. Ar ten paprastai kaip nors turi uzsifiksuot ar kazkoks kaistis isistato kad uzsifiksuotu ir neprasoktu. Nes isstumt man isstumia bet uzrakinant neuzsikabina ir lieka atrakinta.....

Tai ar sunku pasi?i?r?t ? kitos pus?s dureles.
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė Cvekas » Ant, 2005-Rgs-27 09:51

na maniau gal kas zinos ir nereiks man tu abieju duru apkatkiu nuiminet ir tiek...
Vartotojo avataras
Cvekas
Naujokas

Standartinė Vigis » Tre, 2005-Rgs-28 11:28

Cvekas rašė:na maniau gal kas zinos ir nereiks man tu abieju duru apkatkiu nuiminet ir tiek...

Prie varikliuko kabinasi tik viena svirtele, kuri uzrakina arba atrakina dureles (istumia arba ishstumia plasmasine rankenele prei duru stiklo). Jei surinkus varikliukas atrakina, bet neuzrakina duru, tai greiciausiai bus pritukusi purvo duru spynele. Isimk spynele, praplauk benzine ar kitam kokiam skystyje, ishjudink paslankias jos dalis (spynele neishsiardo - ji sukniedyta), kuo nors patepk ir turetu pradeti veikti. As taip pasidariau pries 2 metus ir iki siol neturiu panasiu problemu. O ziema budavo, kad neuzsirakina kelios arba visos durys. :lol:
Turejau R19 1,7 mono, 1993 m., dabar turiu Laguna I, Ph2, 1,6 - 16V, 1999
Vartotojo avataras
Vigis
Stebetojas

Standartinė Audrenas » Ant, 2005-Spa-04 22:27

Gal varikliukai blogi? Mano b?davo kartais neu?rakina, bet kai pa?aldavo, net palik?s ma?in? taip keliskart buvau kol nety?iom pasteb?jau, tai velniop galinius atjungiau (laidus numoviau), visvien daugiau karto metuose pas mane gale nedarin?jama :D
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Standartinė Vigis » Tre, 2005-Spa-05 06:53

Audr?nas rašė:Gal varikliukai blogi? Mano b?davo kartais neu?rakina, bet kai pa?aldavo, net palik?s ma?in? taip keliskart buvau kol nety?iom pasteb?jau, tai velniop galinius atjungiau (laidus numoviau), visvien daugiau karto metuose pas mane gale nedarin?jama :D

As is pradziu irgi taip galvojau, bet kai isardziau ir patikrinau, tai pamaciau, kad varikliukai dirba visi vienodai - ir tu dureliu kurios uzsirakina ir tu kurios neuzsirakina. O pacios duru spynelese buvo kokiu 2-3 mm storio sukietejusio tepaluoto purvo sluoksnis. :? Is pradziu meginau pripurksti VD ir isjudinti - laikinai padedavo, bet tik kokiai savaitei. :cry: Po to isardziau ir isploviau tik ta spynele kuri neuzsirakindavo. Gedimas dingo - kaip nebuta. :lol: Veliau (ziema, kai salciau) pradejo nebeuzsirakinti ir kitos dureles, tai teko isimti ir isplauti visu likusius duru spyneles. Tai dabar uzsirakina visos. :lol:
Turejau R19 1,7 mono, 1993 m., dabar turiu Laguna I, Ph2, 1,6 - 16V, 1999
Vartotojo avataras
Vigis
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 66 svečių