Aroonas rašė:Pss mane nedega dvi lemputes salone virs galiniu sodyniu. Kada jos turi degti? atidarius duris? ar kaip ten ?
WhyDoes rašė:neisivaizduoju, kaip ten tas spydikas ishsiima, ar jo net nereik ishiminet ?
Irmantas rašė:WhyDoes rašė:neisivaizduoju, kaip ten tas spydikas ishsiima, ar jo net nereik ishiminet ?
Nu jeigu tavo plonos rankos ,kaip mano tai galima pakeist uzkisus ranka per apacia, nuemus apdailine plastmase
Aroonas rašė:ash pasikeiciau tas visas lemputes ,nes pas mane irgi nei viena nedege. Ishtrauki mygtuka, atidarai ji, ishtrauki lempute ir idedi nauja. Tik sunkiau su avarinio. tai pat vairuotojo langu puses tai reikia ir palituoti bishki
Dovydas rašė:O kaip i?siima ta avarinio knopkei esanti lemput? ?
Bildux rašė:Dovydas rašė:O kaip i?siima ta avarinio knopkei esanti lemput? ?
Ji ten ilituota, tai nzn kaip ten pakeist ja reikia, gal kazkaip pats mygtukas issiardo , nors bandziau isardyti ir nepavyko
saulys rašė:Darbas su lituokliu - kitaip nepakeisi
Bildux rašė:saulys rašė:Darbas su lituokliu - kitaip nepakeisi
Matai kad ir su lituokliu ten sunku yra pakeisti. Ta lempute kur isimti reikia tai gal ir nesunkiai su plonu lituokliu ikisi i ta kiauryme ir atkabini. Bet kai reik prilituot tai velniai zino kaip ta lempute reikia tvarkingai palaikyti kol prilituosi
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių