TaiperiS_21_KnS rašė:manau kad benzo siurbliukas tikrai ne bake gyvena prie bako uz uzpelio
Odesa rašė:TaiperiS_21_KnS rašė:manau kad benzo siurbliukas tikrai ne bake gyvena prie bako uz uzpelio
Tai kad ne. Jis gyvena bake. Taciau esu girdejes ( bet pats nemaciau ), kad yra ir ne bake. Taciau manau, kad pas bica bus bake.
Geds rašė:gal sakau, zmones, benzo uzsipilkite, ir nustos zirzt...
gi neprates siurbliuks oru maitintis
graphix rašė:Na pas mane viskas buvo lyg ir gerai, kol nesugalvojom is bako isleisti degalu, nes reikejo lopyti baka... Tai po to bajerio dabar ir zyzia mano siurbliukas. Gal kas zinot imanoma ji prikelt... Nes garsas tai nervinantis... Beje keitem ir kuro filtra, gal del to pasidare? Gal kasnors zinot atsakyma?
Odesa rašė:graphix rašė:Na pas mane viskas buvo lyg ir gerai, kol nesugalvojom is bako isleisti degalu, nes reikejo lopyti baka... Tai po to bajerio dabar ir zyzia mano siurbliukas. Gal kas zinot imanoma ji prikelt... Nes garsas tai nervinantis... Beje keitem ir kuro filtra, gal del to pasidare? Gal kasnors zinot atsakyma?
Virinai baka
rwt rašė:gal ant 16v ir bake siurblys bet pas mono purskalus tai prie bako prikabintas stovi.
Bildux rašė:Siurblys turi dirbti pastoviai, o kad zyzia tai tegul ir zyzia, kai pareis tada pakeisi, o gal anksciau masina parduosi nei siurbli keisti teks. Jei vaziuoja normaliai, maziau kvarsink galva
graphix rašė:Bildux rašė:Siurblys turi dirbti pastoviai, o kad zyzia tai tegul ir zyzia, kai pareis tada pakeisi, o gal anksciau masina parduosi nei siurbli keisti teks. Jei vaziuoja normaliai, maziau kvarsink galva
Didelis Dekui Bildux, nuraminai... Teisybe gal ir sakai, nesuksiu sau galvos...
MArukas rašė:po savaites visai nezyze ir jau nevaziavo bendzu.teko restauruot siurbly. siurblys kai pas mane bake tai teko baka nuiminet.tai ne is maloniausiu dalyku
dyller rašė: tai as padariau ji ant jungiklio, nes kai ant duju varai tai siurblio nereikia, o kai ant benzo tai ir siurbli isijungiu:)
Bildux rašė:Cia taip pat rasit informacijos, kam reikalingas veikiantis siurblys
http://www.autodujos.lt/forumas/viewtop ... t=siurblys
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių