Klausimas del temperaturos ir del apsuku rodykles

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Klausimas del temperaturos ir del apsuku rodykles

Standartinė poxass » Tre, 2006-Vas-01 19:47

Kur turi stovet temperaturos rodykle normaliai dirbant varikliui?
Mano stovi nuo virsaus an 2 stambaus, kai gastelni 110 120 pakyla 2 mazom padalom aukstyn? kame reikalas?

Ir del apsuku, veikia kaip patinka kartais rodo ilgai kartais uzeina nukrenta rodykle :( gal buvot susidure kas ir ka daryt?
Vartotojo avataras
poxass
Draugas

Standartinė Tevukas » Tre, 2006-Vas-01 19:57

Va cia norma temperat?ros kur pa?ym?jau :wink:

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo Tevukas Tre, 2006-Vas-01 20:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Re: Klausimas del temperaturos ir del apsuku rodykles

Standartinė wateris » Tre, 2006-Vas-01 19:59

poxass rašė:Kur turi stovet temperaturos rodykle normaliai dirbant varikliui?
Mano stovi nuo virsaus an 2 stambaus, kai gastelni 110 120 pakyla 2 mazom padalom aukstyn? kame reikalas?

Ir del apsuku, veikia kaip patinka kartais rodo ilgai kartais uzeina nukrenta rodykle :( gal buvot susidure kas ir ka daryt?

Jei vaziuojant greitai kyla temp vadinasi kazkas negerai su termostatu nepraleidzia teketi vandeniui. o del apsuku kai turejau 1.7 irgi sokinedavo kai saltas variklsi kai siltas aprimdavo
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Tevukui

Standartinė poxass » Ket, 2006-Vas-02 15:26

Temperatura taip ir stovi mazdauk, kai spustelni ir palaikai pakyla virs padala dvi, reiskias viskas gerai, o su apsukom ar salta ar silta durniuoja kaip netingi, nukrenta an dugno ir guli kol neuzeina ir vel rodo :( idomu kur problema ? :(
Vartotojo avataras
poxass
Draugas

Standartinė Audrenas » Pen, 2006-Vas-03 19:06

Man iki nurodytos vietos per ?al?ius neu?kyla: pe?iukas atau?ina. Va jei pe?iuk? i?jungiu (stovint), labai greitai ??yla iki tiek ir biski daugiau. Vasar? b?na kiek auk??iau.
Pridengus radiatori?, ?iem? kiek grei?iau ??yla ir kiek auk?tesn? temperat?ra b?na. Perkaitinti be ?ans?: pus?s radiatoriaus plius pe?iuko pilnai pakanka au?inimui.
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Standartinė efka » Pir, 2006-Vas-06 09:42

Tevukas rašė:Va cia norma temperat?ros kur pa?ym?jau :wink:

Paveikslėlis

Nu pas mane niekad gyvenime tiek nebuvo uzkilus temp rodykle, isskyrus kai antifryzo slanga buvo nusovus tada uzkaito. Bei tikrai dar nedakylus iki tiek kiek parodyta, isijungia vetiliatorius. Taigi gal cia kiekvienai masinai individualiai tas temp daviklis rodo normalia temperatura?
Renault 19, Ph 2, 1.8S Raudona
ANT 383
efka
Draugas

Standartinė vjck » Tre, 2006-Vas-08 18:40

Dekui, ieskojau panasios info. Pas mane seniau temperatura laikesi panasioje vietoje, taciau isplovus ausinimo sistema ir pakeitus termostata temperatura pradejo laikytis ties pirma padala, jei kada persokdavo antra tai paprasciausiai isijungdavo radiatoriaus ventiliatorius. Reiskias termostatas bus faflo, dirba gerai, bet ziemos metu tokia temperatura manes suprantama netenkina :). Viena syk as irgi buvau stiprokai uzkaitines varikli, rodykle buvo ties priespaskutine padala, jei cia kam perkaitinus nepasiekia net antros padalos, tai tegu jutikli pasikeicia arba nuo jo nudauzo rudis :)
Vartotojo avataras
vjck
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 48 svečių