rimvux rašė:tai vat nusipirkau renuka , aptvarkiau ir bandziau TA praeit - bet surado, kad galiniai stabdziai blogai stabdo - rodo 0.3, o turetu but 1. Gal kas itariat kas ten gali but ir kiek man tai kainuos? Rankini prajudinom veikia ciki, kaladeles geros, nzn kas ten daugiau gali but. Patarkit pls
rimvux rašė:tai vat nusipirkau renuka , aptvarkiau ir bandziau TA praeit - bet surado, kad galiniai stabdziai blogai stabdo - rodo 0.3, o turetu but 1. Gal kas itariat kas ten gali but ir kiek man tai kainuos? Rankini prajudinom veikia ciki, kaladeles geros, nzn kas ten daugiau gali but. Patarkit pls
rimvux rašė:nu bet tai nesuprantu kaip cia yra. Jei priekiniai stabdziai veikia, rankinis irgi, kaladeles geros, patys cilindriukai is paziuros neapsipusrske ir neapauge, pakankamai svarus grazus. Stabdis nezemai, oro lyg ir neturetu but. o siaip ten daugiau lyg nieko ir nera, jokiu daugiau navarotu prie tu stabdziu kaip 16v kad yra(pas mane 1.8 mono 93)
Nu dar reiks bandyt nuorint, issiardyt cilindriukus pravalyt. Nesuprantu kas ten daugiau gali but. Gal technikines stendas grybus rodo Any ideas?
rimvux rašė:nu bet tai nesuprantu kaip cia yra. Jei priekiniai stabdziai veikia, rankinis irgi, kaladeles geros, patys cilindriukai is paziuros neapsipusrske ir neapauge, pakankamai svarus grazus. Stabdis nezemai, oro lyg ir neturetu but. o siaip ten daugiau lyg nieko ir nera, jokiu daugiau navarotu prie tu stabdziu kaip 16v kad yra(pas mane 1.8 mono 93)
Nu dar reiks bandyt nuorint, issiardyt cilindriukus pravalyt. Nesuprantu kas ten daugiau gali but. Gal technikines stendas grybus rodo Any ideas?
Irmantas rašė:rimvux rašė:nu bet tai nesuprantu kaip cia yra. Jei priekiniai stabdziai veikia, rankinis irgi, kaladeles geros, patys cilindriukai is paziuros neapsipusrske ir neapauge, pakankamai svarus grazus. Stabdis nezemai, oro lyg ir neturetu but. o siaip ten daugiau lyg nieko ir nera, jokiu daugiau navarotu prie tu stabdziu kaip 16v kad yra(pas mane 1.8 mono 93)
Mano girto nuomone technikinej gryba pjauna,pavydas jiem ten nes vokiskais vezimais vazineja.Paskutinis pavyzdys tevuj pirkom pries du metus Pezo106, per technikine nepraejom del galiniu stabdziu netolygumo,davem liotu ir pravarem.O praeita savaite tevas vel vare nes jau tech. baiginejosi ir del stabdziu jokiu problemu neiskilo,nors nuo auto isigyjimo ju netvarkem,tai kur logika?
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 23 svečių