Monas_ rašė:As toki navarota pirma karta matau, niekas nesigyre dar kad tokiu dalyku buna
Monas_ rašė:Nu va priregistravau savo lektuviuka:) Regitroje rado keliais arkliais daugiau nei as tikejausi (iformino kaip 103kW ) Taigi nutariau pravaryt TA. Labai viskas sekmngai vyko, kol nepradejo uzpakaliniu ratu stabdymo tikrint Stabdziai silpnoki sako, o rankinis beveik neveikia. Kazkaip keistai man pasirode tas rankinis, jei sustojes uztrauki rankini tada laiko, o jei masina nors kiek vaziuoja tada jo kaip nebutu Kame problema galetu but? Ar apsimoka paciam bandyt tvarkyt ar verciau ieskot meistru? Seip tiek kaladeles, tiek diskai puikios bukles, cilindriukai neuzpuve, viskas vaiksto. Kazkas kazka minejo kad yra paciuose cilindriukuose reguliatoriai? Ar cia tiesa ar kaip cia? Gal uztektu tiesiog nuorint?
Monas_ rašė: Kaip rodo praktika be TA vazineti nera malonu, vien tie policininku zvilgsniai i tuscia numeriuka
Monas_ rašė:Kuriam autoservise buvo viskas? Varau ten rytoj pat. Man dar kazkas minejo kad gali uztekti tik nuorinti stabdzius.
ph1white rašė:gal bisky ir ne i tema - bet..
norejau paklausi del tu galingumu..
teko varyti viena zvakiu kataloga tai ten raso kad yra du F7P variantai.
F7P - XXX ir F7P - YYY. (XXX ir YYY - kazkokie skaiciai)
vienas yra 99kw kitas atrodo 87kw.. ar cia rimtai buna skirtingu??
pvz pas mane regitra uzrase dokuose 79kw..
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 56 svečių