Dzhinas rašė:Skirsiu mazdauk iki 600lt
Arizonas rašė:Dzhinas rašė:Ryt ruosiuosi pirkti ratus savo r19 tik nezinau kokie didziausi matmenys galimi(plotis aukstis isnesimas)Gal kas zinot?
Pas mane tai yra 195 r 15 50...aisku galima ir r 16 u?deti bet tikrai nepatariu...nes manuale parashyta r 13... priklauso kiek pinigu turi atmink kuo ma?esnis aukstis tuo padangos brangesnes.. ir t.t. be to ir saugoti labiau reikia nuo duobiu...parduotuve?je ar turguje tau tikrai patars
Bildux rašė:http://klubas.autos.lt/index.php?group=technika&topic=skaiciuokles&src=tyres
Paimi standarta ir lygini su norimom pirkti, matai paklaida.
Siaip jei R15 , tai geriausiai tinka 195/50/R15 padangos, nu dar 195/55/R15 bus normaliai, aukstesnio profilio jau nelabai bus gerai.
ET (isnesimas) 35...38 , bet man atrodo galima ir su didesniu isnesimu uzdeti
zyga rašė:cia kazkas rase kad 195/50/r15 uz 100lt naujas rado pirkt tai lb noreciau suzinot kur nes pigiausias kokias radau buvo uz 150 kinietiskos ir renukui tai geriausia butu 185/50r15 nes po to gale sparnus liecia
zyga rašė:cia kazkas rase kad 195/50/r15 uz 100lt naujas rado pirkt tai lb noreciau suzinot kur nes pigiausias kokias radau buvo uz 150 kinietiskos ir renukui tai geriausia butu 185/50r15 nes po to gale sparnus liecia
Dzhinas rašė:Ryt ruosiuosi pirkti ratus savo r19 tik nezinau kokie didziausi matmenys galimi(plotis aukstis isnesimas)Gal kas zinot?
Rayn rašė:Dzhinas rašė:Ryt ruosiuosi pirkti ratus savo r19 tik nezinau kokie didziausi matmenys galimi(plotis aukstis isnesimas)Gal kas zinot?
Pas mane stovi 215x40 R17 arku nelecia
GTM rašė:
jei 16V tai tokio ismatavimo tinka, beje ir tai gale zmones pasodinus arkas liecia... as asmeniskai dejau 215/40 gale ir 205/40 priekyje... tie patys ratai dabar ant cabrio 16V stovi, tai neliecia kad ir kiek zmoniu prisodintum...
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 49 svečių