Nesandarumas radiatoriuje

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Nesandarumas radiatoriuje

Standartinė pozherukas » Pir, 2006-Geg-22 22:54

Kelinta karta bestovedamas kamshtyje vis pastebiu, ka bishky garuoja ish po kapoto, vis galvodavau gal ish priekines mashinos ishmetimo dujos. Pradejo vis laikas nuo aushinimo skyschio mazheti. Viena kart atidzhiau pasizhiurau, ka variklis apipurkstas ish radijatoriaus. Skylute kol kas mazhoka, tai kol slegis nesukyla - nebega.
1. Ar verta lituoti ar reiktu virinti?
2. ar kempu galima aliuminy suvirinti?
3. ar geriau ish kart koky shrotiny pirkti?
4. ar yra sleginis vozhtuvas 1.7mono?
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė Velnias » Ant, 2006-Geg-23 08:35

Esu uzkises skyle radiatoriuj su Wynn's priemone ausinimo sistemos nesandarumams taisyti. Po kiekvieno ilgesnio vaziavimo pastovejus masinai, rasdavau nedideli klaneli po priek bamperiu. Skyscio dingdavo mazdaug i savaite litras. Supyliau ta kisieliu ir lygtai uzsikiso. Tiesa, dabar dangteli ant issipletimo bakelio prisuku ne iki galo, kad slegis vel to "kresulio" nenuplestu.
R19 Ph II Baccara 1993 m.
Peugeot 406 TD 1997 m.
Vartotojo avataras
Velnias
Draugas

Standartinė Tevukas » Ant, 2006-Geg-23 10:15

A? kietai u?suku i?sipl?timo bakelio dangtel?, nes u?kaitus antifrizui man jis sukyla ir b?ga pro vir?? ir tik po to ventiliatorius isijungia. Jau?iu blog? davikl? isid?jau kur sukasi ? radijatori?, nes ne nuo Renault. Na k?, po alg? reiks tvarkytis :wink:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė elonas » Ant, 2006-Geg-23 19:32

nelabai patartinas dalykas ta wynns priemone verciau ieskok kito arba vezk taisyt ten pasakys ar verta ar ne ar laikys tas remontas jei nori cia nr kur remontuoja radiatorius patikek neblogai daro mano mirusi atgaivine buvo.868154306 kaune.o jei tenkina priemones kur pilasi i radiatoriu tai yra pigesniu variantu uzkisa skyles ir garstyciu milteliai bet po to kitas dalis taisysi ziurek kad tos priemones peciuko neuzkistu nes labai silpna r19 dalis
f7p parduotas
bmw 325i
Vartotojo avataras
elonas
Narys

Standartinė pozherukas » Ant, 2006-Geg-23 21:32

turiu mashinoj visa laika ysimetes sandarytuva, bet avariniui atvejui. reix pasiskambinti elono duotu tel.
o tai ar turi r19 vozhtuva? bo man ytarimas, kad pas mane jo ner, bo pernai kelionej du ar tris kartus slangos sprogo nuo slegio kai pakaito. pagal mane tai turejo garas isheiti i tiek... labai panashu, kad jis turetu buti ymontauotas ishpletimo bakelio dangtelyje, o gal kas turit toky?
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė Velnias » Tre, 2006-Geg-24 19:10

Jeigu slangos nuo slegio sprogineja, tai jau tikrai kazkas ne taip :o Del Wynn's tai nezinau, kol kas laikosi ta skyle be varvejimo, ir peciukas veikia. Man kaip tik itartinesni atrodo visokie garstyciu pavidalo sandarikliai, jie peciukui tikrai viska uzkis.
Peugeot 406 TD 1997 m.
Vartotojo avataras
Velnias
Draugas

Standartinė pozherukas » Tre, 2006-Geg-24 21:30

Velnias rašė:Jeigu slangos nuo slegio sprogineja, tai jau tikrai kazkas ne taip :o .....

Shiaip sau nesproginejo :). Kalnuose buvo uzhkaite, paskui kamschiuose buvo. Ash kiek suprantu, turetu garas nuveiti per vozhtuva, skystis ishgaruoja, variklis perkaista ir uzhkala, o te ne - shlangos sprogineja :) :)
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė Velnias » Ket, 2006-Geg-25 10:49

O koks dangtelis uzsuktas ant taviskio issipletimo bakelio? Originalus dangtelis paskaiciuotas tam tikram slegiui, ir tarnauja kaip voztuvas, kai slegis virsija norma. Negaliu garantuot uz savo zodzius 100%, bet servisiniai teige, kad jis nera ir neturi but visiskai hermetiskas. Sistema praraut galejo del netinkamo dangtelio. Aisku, reikia patikrint, ar ventiliatorius laiku suveikia, ir ar temperaturos rodykle salone teisingus parodymus duoda. Esu kalnuose su saviske vazinejes, nebuvo net panasios situacijos.
Peugeot 406 TD 1997 m.
Vartotojo avataras
Velnias
Draugas

Standartinė thermo » Pen, 2006-Geg-26 13:30

To pozherukas: senos slangos, ner ko daug is ju tiketis, slegio voztuvas gan "kietas", tai pasitaiko kad pirmiau slanga truksta. Su kempu radiatoriaus nesuvirinsi, yra kokios tai mastikos is lauko tepasi, reaguoja i siluma ir tt, skambink elonui.
R19 16V ph1 (rides);
R sport 2006 cycle;
Renault Laguna II (o varge varge).
+37061604798, bet daznai nekeliu. Skype st.thermo
Vartotojo avataras
thermo
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 45 svečių