stoglangis leidzia vandeni

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

stoglangis leidzia vandeni

Standartinė geronimo » Tre, 2006-Geg-31 18:28

Po kiekvieno rimtesnio lietaus stoglangis praleidzia vandeni kuris lasa i salona.Jau pradeda nervint.Gal kas buvot susidure su tokia beda ir galit patarti kaip uzsandarinti.Gumos sveikos tik itariu kad neuzsispaudzia. :(
Vartotojo avataras
geronimo
Naujokas

Standartinė Andriucha » Ket, 2006-Bir-01 10:14

pas mane tas pats buvo, jei nenaudoji jo gali bespalviu silikonu ish lauko uzpust tada niekada neleis :D o jei naudoji tai ash pasidariau taip: nusipirkau gumos kur langam sandarint kur viena puse lipni. tai ta guma sone tos standartines prilipdziau nusipirkau tokia kad butu bishki storesne uz ta standartine ir viskas ciji jau metai taip vazineju.
Vartotojo avataras
Andriucha
Stebetojas

Standartinė rwt » Ket, 2006-Bir-01 10:20

hm gal sitas budas padetu ir bagazines dangti uzsandarinti =] nes per gumas ir leidzia.
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė saulys » Ket, 2006-Bir-01 14:28

rwt rašė:hm gal sitas budas padetu ir bagazines dangti uzsandarinti =] nes per gumas ir leidzia.

O tai k? - gumos supuvusios?
Gal reikia tiesiog baga?in?s dangt? pareguliuot, kad sandariau u?sidaryt??
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė FK. » Tre, 2006-Bir-07 08:33

Andriucha rašė:pas mane tas pats buvo, jei nenaudoji jo gali bespalviu silikonu ish lauko uzpust tada niekada neleis :D o jei naudoji tai ash pasidariau taip: nusipirkau gumos kur langam sandarint kur viena puse lipni. tai ta guma sone tos standartines prilipdziau nusipirkau tokia kad butu bishki storesne uz ta standartine ir viskas ciji jau metai taip vazineju.

Sita ir as isbandziau - padeda, vienas minusas kai karsta atidarius liuka gumos ciuozia zemyn :) Gal pas mane gumos klijai blogi, ogal reikia palaukti karsciukol prikeps :)
Faktas liuko nedarineju, bet nors sausa
R19 D, PhII
Vartotojo avataras
FK.
Draugas

Standartinė green1 » Tre, 2006-Bir-07 17:44

Silikonu ir as esu tvarkes liuka espac'e. buvo nedidelis nesandarumas, bet per lietu lasedavo. ta guma galima siek tiek atkelti ir po ja papurskiau silikono - guma pasikele i virsu ir nebelijo, ir liuka darineti buvo galima.
bet dabar susiduriau r19 su kiek kitokia problema liuke. liuko stiklas (plastikas) igijes kazkokia puslankio forma. uzdarius liuka krastuose jie gerai prisispaudzia, o per viduri lieka kokiu 7 mm tarpas. esama guma maza ir po ja tiek silikono nepapurksiu, kad ta visa tarpa uzdaryti. klijuojama langu guma ir nezinau - per viduri reiktu kokiu 3 sluoksniu tos gumos, o krastuose nereiktu. Ar imanoma kazka sugalvoti, ar reiktu keisti visa liuka?
Renault 19 1,4eco 1995
Vartotojo avataras
green1
Stebetojas

Standartinė FK. » Ket, 2006-Bir-08 06:41

green1 rašė:Silikonu ir as esu tvarkes liuka espac'e. buvo nedidelis nesandarumas, bet per lietu lasedavo. ta guma galima siek tiek atkelti ir po ja papurskiau silikono - guma pasikele i virsu ir nebelijo, ir liuka darineti buvo galima.
bet dabar susiduriau r19 su kiek kitokia problema liuke. liuko stiklas (plastikas) igijes kazkokia puslankio forma. uzdarius liuka krastuose jie gerai prisispaudzia, o per viduri lieka kokiu 7 mm tarpas. esama guma maza ir po ja tiek silikono nepapurksiu, kad ta visa tarpa uzdaryti. klijuojama langu guma ir nezinau - per viduri reiktu kokiu 3 sluoksniu tos gumos, o krastuose nereiktu. Ar imanoma kazka sugalvoti, ar reiktu keisti visa liuka?

Na ir pas mane puslankiu bet tokio tarpo nera. Manau reikia imti sandarinimo guma keliu storiu ir bandyt zaisti, tai kurkas pigiau nei liuka keisti.
R19 D, PhII
Vartotojo avataras
FK.
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 49 svečių