Ell-Bee rašė:Bildux.. pravalyk starterio kontaktus.. tai gali padeti.. o jai ne tada kazkas starterio viduje... , man padejo kontaktu isvalymas. O starterio ieskok is apacios
Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...
Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...
Ell-Bee rašė:na siu daliu remontas visada skausmingas buvo.. bet dabar be problemu vazinesi.. o as vat siandien varysiu nauja akuma pirkti... nes sitos ziemos nedapemsiu.
kestukas222 rašė:Tai vat... ishsiaishkinau kad benzo siurbliui nepaduoda elektros kai degima yjungi ir vedi. truputy suchimycinau ir kai neveikia ijungiu tiesiai prie akumo,bet negaliu gi taip visa laika vazinet gal kas zinot ar bent nutuokiat kur yra ta rele ar kazkox daviklis ar kazkox neatpazintas objektias kuris kai yjungi degima ir vedi yjungia ta benzo pompa as ten ziurejau kazkas prie kompo panashaus y rele stovi ir laidai lygtais ateina bet gal vistik kas tixliau kazka zinot? Padekit
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 43 svečių