vandenu nutekejimas

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

vandenu nutekejimas

Standartinė vrmā„¢ » Pir, 2006-Rgs-04 16:58

Sveiki.
Atsitiko nelaime, sugedo mano renukas :( Kaip dabar ishsiaishkinau, viskas prasidejo nuo to, kad ish... net nezhinau kaip tas daigtas vadinasi. Zhodzhiu kaip ishsivaizduoju tas daigtas atlieka toki pati vaidmeni kaip benzininiame karbas, salerkos siurblys ar panashiai. Tai va ish jo pro kuro vozhtuva (bent man taip sake kad tas taip vadinasi) kapsejo salerka, ir kapsejo ant aushinimo zharnu. Del to pragrauzhe zharnas ties chomutais. Viena pakeichiau, nes ten tebuvo ~10cm galas jungiantis du vamsdelius. Kita kur eina per tepalo pashildyma ties filtru, toks zharnos trishakis. Kol kas laikinai sutvarkyta, tachiau jau reik galvot apie visas tas zharnas (jos visos sujungtos, vientisos). Dabar nezhinau, ar tinka man tik turbininio dyzelio tos zharnos ar ir paprasto. Dargi reikia sutvarkyt kazhkaip ta kuro vozhtuva, ar pirkti kita. Tad galiausiai klausimas butu ar tie vozhtuvai tvarkomi, ar reikia naujo, bei kokio dyzelio tiks man zharnos, tik td ar ir paprasto d. Bei kur pradet ieshkot, nes kiek pac ishsivaizuoju td renuku nera labai jau daug pas mus.
Ish angsto dekingas uzh atsakymus.
Kaunas
R19 Ph2 Chamade (93m), 1.9dT
Vartotojo avataras
vrmā„¢
Stebetojas

Standartinė CHoiSe » Ket, 2006-Rgs-07 23:15

skaitau tiks tos shlangos ir nuo paprasto dizelio, istikruju sudetingai ce isdestei sawo mintis :puke:
Vartotojo avataras
CHoiSe
Stebetojas

Standartinė Tevukas » Šeš, 2006-Rgs-09 15:07

Man jau antrai masinai is eiles ausinimo slanga prakiuro :paranoid:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 23 svečių