wateris rašė:si savaitgali dirbau su savo dezem, ir pamaciau kad ph1 su ph2 skiriasi. skiriasi ju apacia. dedant ant ph2 variklio ph1 deze reik det skardini karteri ir apsauga smagraciui, kad neprieitu visokiu zoliu ir t.t........
pozherukas rašė:wateris rašė:si savaitgali dirbau su savo dezem, ir pamaciau kad ph1 su ph2 skiriasi. skiriasi ju apacia. dedant ant ph2 variklio ph1 deze reik det skardini karteri ir apsauga smagraciui, kad neprieitu visokiu zoliu ir t.t........
o technines charakteristikos, perdavimo skaichius, kitaip sakant ar begiu 'ilgiai' skiriasi?
pozherukas rašė:wateris rašė:si savaitgali dirbau su savo dezem, ir pamaciau kad ph1 su ph2 skiriasi. skiriasi ju apacia. dedant ant ph2 variklio ph1 deze reik det skardini karteri ir apsauga smagraciui, kad neprieitu visokiu zoliu ir t.t........
o technines charakteristikos, perdavimo skaichius, kitaip sakant ar begiu 'ilgiai' skiriasi?
wateris rašė:dar del deziu, mano masinoj yra bet meta 2 begi ir uzia biski, nueje sinchronizatoriai kiek daugelis sako. turiu ir 2 deze isemiau is tos kur dalim ardziau, ten atrodo buvo normali neuze niekas, begi irgi nepastebejau ar mete, bet kazkaip man atrodo kad kai idesiu ta kur emiau is ardyto dalim ir supilsiu naujus tepalus nueis saibom ir sita.. prades visoki metymai ir t.t. ar negeriau butu jas skrost ir is 2 surinkti viena? kokios tvarkymo kainos mazdaug?
V a i d a S rašė:wateris rašė:dar del deziu, mano masinoj yra bet meta 2 begi ir uzia biski, nueje sinchronizatoriai kiek daugelis sako. turiu ir 2 deze isemiau is tos kur dalim ardziau, ten atrodo buvo normali neuze niekas, begi irgi nepastebejau ar mete, bet kazkaip man atrodo kad kai idesiu ta kur emiau is ardyto dalim ir supilsiu naujus tepalus nueis saibom ir sita.. prades visoki metymai ir t.t. ar negeriau butu jas skrost ir is 2 surinkti viena? kokios tvarkymo kainos mazdaug?
taigi pats daryk.. tu beveik auksarankis pas mus
Vaznis rašė:tai deze ant ph 2 16V eina nuo 1.7 matoro uzdeti? ir butent ar nuo mono ar dar nuo kokio?
Vaznis rašė:o perrinkti tai man perrinks ta deze.
Vaznis rašė:matai pas mane dezej satalitai pasidroze,ir ten korpusas kur ziedai tokie dedas nudilo.tai man reikia tik satalitu ir korpuso dezes.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 54 svečių