Kazkas uzia

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kazkas uzia

Standartinė Edas » Tre, 2007-Kov-21 19:31

Priekineje dalyje atsirado kazkoks uzesys pastovus. Pradeda normaliai girdetis jau nuo 40 km/h. Atrodo lyg guolis. Kas dar gali uzti jei ne guolis? Galvojau gal is pavaru dėzes, bet vaziuojant ijungus laisva lygiai taip pat uzia. Gal pusasis? Ar pusasis gali uzti?
Edas
Draugas

Standartinė xoroso » Tre, 2007-Kov-21 20:12

Pas mane panasi problema dingo pakeitus rato guoli.
Vartotojo avataras
xoroso
Stebetojas

Standartinė pozherukas » Tre, 2007-Kov-21 22:14

tai jau net papraschiausiai pasikeles ant domkrato ir ranka pasukes suprasi 'ish kurios puses duzgia' :)
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Standartinė diedas » Ket, 2007-Kov-22 21:16

nu nevisada aijna nustatyt pasikelus taip iskarto, nebent jai jau labai asas tame reikale :) ir buna visokiu bajeriu su tais guoliais.. uzia atrodo prieki o buna atvirksciai kad gale amen guoliui visko buna..
Vartotojo avataras
diedas
Stebetojas

Standartinė pozherukas » Pen, 2007-Kov-23 11:15

diedas rašė:nu nevisada aijna nustatyt pasikelus taip iskarto, nebent jai jau labai asas tame reikale :) ir buna visokiu bajeriu su tais guoliais.. uzia atrodo prieki o buna atvirksciai kad gale amen guoliui visko buna..

man irgi taip atrode, ka reikia buti profu :) nuvariau i servisa, te pakele mano aparata ir pachiam dave pasukti - ishkart skiriasi garsas, netgi sako: o va shitas ratas greit nusibaigs, nes irgi jau jauchias, akurat jautesi, kad yra koks tai priegarsis. bet po teisybei iki shiol tebevazhiuoju su tuo kur jau anot ju buvo pradejes nusibaigineti. Ir dar: priesh servisa atrode ka uzhia priekinis kairys, o pasirode, kad blogas priekinis deshinys :)
NĆ«ra kelio Ć
Vartotojo avataras
pozherukas
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 64 svečių