Nebeuzsikuria:(

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Nebeuzsikuria:(

Standartinė RimuX » Sek, 2007-Rgs-30 13:20

Nezinau kas yra, visada budavo kai pasukdavau rakteli i degimo padeti(nu kai tos lemputes akumuliatoriaus, tepalo uzsidegdavo) suuzdavo kazkas ir pasukus dar rakteli uzsikurdavo, o dabar kai i degima pasuku rakteli uzimas kaip ir pirma pasigirsta, bet dar pasukus vietoj to kad uzsikurtu tik tokspat uzimas pasigirsta, sterterio net nesuka. Klausiau vienam forume tai sake kad zvake viena nedirba, bet prie ko cia vake ir starteris nesuprantu, kad ir visas zvakes issukus turetu starteri sukt, tik neuzvestum niekaip aisku :D
Tiesa jau seniau pries kelias dienas kieme kai stovejo masina taip buvo atsitike, norejau uzkurt o neuzsukure, starterio net nesuke, tai su taxi i darba vaziavau, namo bendradarbis su laguna atveze, bet tiesa sakant nepatiko man toj lagunoj, geriau jau renuke :p ir kai sua golfu iki klaipedos pavaziavau irgi renuke geriau, tai nusprendziau mest golfa ir renuka tvarkyt :nod:
Palaukit kur as baigiau? Ai tiesa kai renukas neuzsikure, o ryta kai is darabo gryzau pasukau rakteli ir uzsikure lyg nieko nebutu buve jam, ir pavazinejau dar normaliai su juo as, o kai prie garazo pastaciau viena karta ir vaziuot reikejo ,tai vel taspats, su tevu i garaza istumem ir palikom, kita ryta atejau galvojau kad uzsikurs jau, bet neuzsikure, vet tik suuzia kazkas ir psio, ir po 2 ir po 3 dienu sitaip ,tai nerimaut jau pradejau kas ten gali but, tevas sako kad spynute gali but perejus o as kad starteris...
O cia gal kam jau buvo sitaip nutike ir tikrai zinot kur gedimo ieskot? :paranoid:
RimuX

Standartinė Raimondelis:) » Sek, 2007-Rgs-30 13:34

Pas mane ir pastaruoju metu taip pradejo darytis.bet pajudinu laidus kur i starteri eina ir vel viskas normalei.aisku po kiek laiko vel atsikrato ir vel tenka juos klibint.Siulyciau ir tau juos sujudint ir paziuret ar kursis.tikiuosi zinai kaip starteri pasiekt reikia?
Vartotojo avataras
Raimondelis:)
Narys

Standartinė KaBa » Sek, 2007-Rgs-30 13:37

daugiau gyvenimishkos istorijos nei problemos isaiskinimo :D . O tu is stumimo bandei kurt? jai uzsikurs pastumus reikis kazkas su laidais blogai ( starteriu ar dar kuom). Jai neuzsikurs isvis vezk pas elektrika tegu tikrina laidus. Aisku gali ir pats patikrint ta starteri tegu kasnors atsiseda ir pasuka rakteli iki galio ir laiko o tu tuo tarpu su testeriu viena gala prikisi prie variklio kokiosnors metalines dalies o kita gala prie starterio pliuso. O siaip pamegink is prikurkes uzkurt gal akumas prastas. Visgi rytai salti.
Vartotojo avataras
KaBa
Draugas

Standartinė KaBa » Sek, 2007-Rgs-30 13:40

O kam isvis tas starteris. mano reniuje irgi kazkokios bedos su laidais o gal su akumu nu nesvarbu isikrauna stovedamas , tai visa laika statai ant kalniuko ir be problemu uzsikuri :D
Vartotojo avataras
KaBa
Draugas

Standartinė Raimondelis:) » Sek, 2007-Rgs-30 13:52

KaBa rašė:O kam isvis tas starteris. mano reniuje irgi kazkokios bedos su laidais o gal su akumu nu nesvarbu isikrauna stovedamas , tai visa laika statai ant kalniuko ir be problemu uzsikuri :D

Nu matai ne visada iseina surast arti ta kalniuka.be to kai gryzti velai namo tai is vis kieme sunku surast vietos kur pastatyt masina :) o be to motorui nelabai sveika pastovei masina uzstuminet.
Vartotojo avataras
Narys

Standartinė KaBa » Sek, 2007-Rgs-30 13:56

isvis nesveika. taip varikli diorginant gali ir pora dantuku praslyst jai dirzelis prasciau itemptas. Na o del kalniuko tai matai vat butent kad pas mane kai grysti veliai tai vienintele vieta ir buna likusi tik ant kalniuko :).
Vartotojo avataras
KaBa
Draugas

Standartinė RimuX » Sek, 2007-Rgs-30 14:11

Tikrai ne akumuliatoriuj cia esme, dar net siltas variklis buvo, tiesiog viena karta uzsikuria kita karta ne, net starterio nesuka, isvis akumuliatorius geras pas mane, tikrai ne jame cia esme...
Itariu spynute, laidus arba atarteri
Gal kas gera elektrika Panevezyje zinot?
RimuX

Standartinė Ell-Bee » Sek, 2007-Rgs-30 14:37

Greiciausiai kontaktai prie starterio, nors gali buti ir rimtesniu ligu..
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Galileo » Sek, 2007-Rgs-30 16:59

Ir į mano kiemą šventė atėjo.. Vakar, po darbo, atsisėdu, pasuku raktelį, degimas įsijungia, pasuku dar per vieną padėtį, ir - nieko! 0 emocijų. Mašina buvo įkalnėj, rankinį atleidau, ir atbulom riedėdamas ant atbulinės pavaros 'sustabdžiau' mašiną. Aišku, po to ji užsivedė.. bet jai reiškias , kad kažkas negerai?

Tai ar nebus čia tas pats?
Safrane 2.2Vi dabar
R19 ph2, 1.8 16v po presu..
Linux user #404493, LY1WS
869051344, 865434988
Vartotojo avataras
Galileo
Narys

Standartinė RimuX » Sek, 2007-Rgs-30 17:01

Taip taip man irgi taspats :) Gal pas elektrika vuvai? Butu idomu suzinoti kur beda :paranoid:
RimuX

Standartinė ignass » Sek, 2007-Rgs-30 17:18

nusivarykit nuo laidu korozija.
865456652
Vartotojo avataras
ignass
Draugas

Standartinė KaBa » Sek, 2007-Rgs-30 19:25

kazkokia laisvo elgesio moteris.... manishkiskiame panasi beda budavo , sustodavau isjunkdavau varikli ir tarkim lempas ijugtas 20 sek palaikydavau na ir batai... Kurk is stumimo ar is ko tik nori bet ne is starterio. Budavo kad siaip 5 min palaikydavau viskas isjunkta bet vistiek akumas iskraudavo. Beje jai kas starteri kaisite gal galesite man rele padovanot? :D Nulauziau ta varini varzta beatsukinedamas savishki.
Vartotojo avataras
KaBa
Draugas

Standartinė RimuX » Pir, 2007-Spa-01 12:23

Tai va, su tevu uzstumem masina ir uzsikure, tiesa tevas dar bestumdamas garaze i duobe ikrito :D Iki serviso nuvaziavau, uzgesinau ir vel nebeuzsikuria, tai ir palikau ten, tipo paziurejo ir sako kad starteris perejas gali but, nes pasukus rakteli net lemputes neprigesta, nu ziuresiu kas toliau bus...
Tiesa dar idomu ant pirmo ar ant antro begio reikia kurti buksiruojant? ant kurio masinai sveikiau?
RimuX

Standartinė RimuX » Pir, 2007-Spa-01 17:38

Viskas masina jau sutvarkyra, 23Lt remontas kainavo :)
RimuX

Standartinė Raimondelis:) » Pir, 2007-Spa-01 18:03

nu va o tu del 23 litu tu norejai renuka i golfa iskeist.negalima taip daryt :)
Vartotojo avataras
Narys

Standartinė wateris » Pir, 2007-Spa-01 23:40

ir ka padare? akuma ikrove ar zvake keite?
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė RimuX » Ant, 2007-Spa-02 06:09

Ne, laidus pajudino ir viskas susitvarke :) Sake kontakto kazkur nebuvo
RimuX

Standartinė magnetique » Ant, 2007-Spa-02 10:07

Patikrink ar ant akumo laidai normaliai laikosi. Ir apskritai dar su Citronu XM'u besivazhinejant teko daug parintis su laidais. Patikrink ar normaliai + su korpusu susiliechia, nes jei mashinyte toj vietoj parudijus - ne visada kontaktas bus. Net nzn - chia daugiau XM'o gydymo budai, bet gal galima pritaikyt ;)
R19 16V cabrio melyyyna '93 :) Jau groja - stogĆ  kilnoja!
+ Toyota Previa 2,4 AT (gal kam reikia?)
magnetique
Stebetojas

Standartinė Ignatio » Ant, 2007-Spa-02 10:20

magnetique rašė:Patikrink ar ant akumo laidai normaliai laikosi. Ir apskritai dar su Citronu XM'u besivazhinejant teko daug parintis su laidais. Patikrink ar normaliai + su korpusu susiliechia, nes jei mashinyte toj vietoj parudijus - ne visada kontaktas bus. Net nzn - chia daugiau XM'o gydymo budai, bet gal galima pritaikyt ;)

Jau geriau nesusiliestų :)
Renault 19 PhI TXE 1,7i
Renault Laguna I 2.0
Alfa Romeo 155 2.0 T.S.
Vartotojo avataras
Ignatio
Draugas

Standartinė magnetique » Ant, 2007-Spa-02 11:25

Ooops... :P
R19 16V cabrio melyyyna '93 :) Jau groja - stogĆ  kilnoja!
+ Toyota Previa 2,4 AT (gal kam reikia?)
magnetique
Stebetojas

Standartinė RimuX » Ant, 2007-Spa-02 18:26

Kad nelabai zinau kurioje vietoje tie laidai turi su kebulu jungtis :retard:
Cia biski ne i tema, vbet as irgi citroen xm'a turiu :) su juo maziau bedu kaip su renuku, bet ir vazineju maziau su juo, nes buna kad pradeda sokineti kaip guminis kamuoliukas :D keista masina
RimuX

Standartinė Raimondelis:) » Ant, 2007-Spa-02 19:09

Tai as juk tau sakiau kad laidai kur i starteri eina nekontaktuoja.reikejo tik ikist ranka ir paklibint.man kas antra diena taip buna, ir del tokio menkniekio tikrai 23 lt kaskart nemokeciau.Nu nebent tu nezinai kur yra starteris :paranoid:
Vartotojo avataras
Narys

Standartinė RimuX » Ant, 2007-Spa-02 19:20

Pradedu galvot kad pas mane isvis jo nera :lol: Ziurejau ir is virsaus ir is apacios su peranoske, nuniekur as to starterio nemaciau. Kaia turejau R11 tai atsimenu buvau isemes starteri, vel idejas, aiskiai matesi kur jis yra, gaila kad kuo tolyn technika tuo sudetingyn :(
RimuX

Standartinė wateris » Ant, 2007-Spa-02 22:59

tai jei r11 isemei starteri ir idejai od abar technika sudetingyn :) tai gal oro filtro dze nuemes buvai?....
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė rwt » Tre, 2007-Spa-03 07:54

dariau kazkada foto kur randasi tas starteris ir kaip laida lituoju :D pasieskok forume gal pagelbes.
ps. radau:
http://r19klubas.smail.lt/forum/viewtopic.php?t=4008
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė RimuX » Tre, 2007-Spa-03 14:30

Dekui uz nuoroda, pasiskaiciau kad lygiai taspats gedimas pas mane buvo, tik kazin ar pades tos nuotraukos staraterio beieskant, nes kurioje vietoje jis yra as zinau, tik nematau jo per kitas detales, o ka jau apie priejima prie jo kalbet.
R11 tikrai starteri isemes buvau, ka jus mane durnu laikot, zinau as kaip starteris atrodo, daugiau uz jus esu as starteriu mates ie civika kai turejau irgi teko imt, ir moskviciu kai turejau, o tu dar cia sakai kad starterio nuo oro filtro neskiriu :puke:
RimuX

Standartinė Galileo » Tre, 2007-Spa-03 15:16

RimuX rašė:daugiau uz jus esu as starteriu mates

Atsargiau su tokiais pareiškimais..
Safrane 2.2Vi dabar
R19 ph2, 1.8 16v po presu..
Linux user #404493, LY1WS
869051344, 865434988
Vartotojo avataras
Galileo
Narys

Standartinė Ashash » Tre, 2007-Spa-03 15:30

"zinau, tik nematau" Jauciu, ieshkai atsidares kapota... Monushkej (F2N) nuemus keleivio rata galima starteri krapshtyti, o pas tave dar ir duobe yra, tai savsiem lafa
PH1 1.7mono
Vartotojo avataras
Ashash
Draugas

Standartinė rwt » Tre, 2007-Spa-03 16:28

i duobe lendi grudi ranka su raktu atsuki 3 ilgus varstus numauni fishkes ishtrauki starteri (jis tik vienu kampu ishsitraukia pasukioti reik suprasi kuriuo) ir poto gali pasizerti ji ir ziureti kas sudile kas ne. Jei del laidu problema tai sakau saviskiui monavui as juos litavau nes nusibodo klibinti o jei dar lyja ne savo mieste esi ir masina neuzsikuria, vienas nepastumsi tai labai uzp..a i bala gultis ir lysti po masina klibinti fishke.
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė wateris » Tre, 2007-Spa-03 21:26

oooo tai mes tikim kad mates... taigi ziurek ten pat starterio kur ir r11.. cia tas pats kaip: nieko nesuprantu vakar isejo pavaziuot dviraciu ant vieno rato o siandien niekaip ant dvieju nepavaziuoju :|
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 28 svečių