GTM rašė:tai va siandien radau masina uzpustyta ir kadangi vakar palikau valytuvus, siandien uzvedus varikli jie automatiskai isijunge ir nuo per didelio sniego kiekio pakibo... nuvaliau sniega - valytuvai veikia bet neatsistato i savo vieta.. kas gali buti? Rele kokia nors ar kaip? niekam nebuvo problemu?
Melom rašė:Manau ten viskas paremta judesio perdavimu per skriemulius. Greiciausiai bus persoke dantukai ar kazkas panasaus.
GTM rašė:Melom rašė:Manau ten viskas paremta judesio perdavimu per skriemulius. Greiciausiai bus persoke dantukai ar kazkas panasaus.
nemanau kad dantukuose esme.. seip valytuvai veikia, bet juos ijungus ir vidury proceso isjungus jie negryzta i savo pradine padeti o sustoja is kart kai isjungi juos (pvz jie buna tuo metu vidury stiklo pakile, tai ir sustoja ten...)
Reno rašė:GTM rašė:Melom rašė:Manau ten viskas paremta judesio perdavimu per skriemulius. Greiciausiai bus persoke dantukai ar kazkas panasaus.
nemanau kad dantukuose esme.. seip valytuvai veikia, bet juos ijungus ir vidury proceso isjungus jie negryzta i savo pradine padeti o sustoja is kart kai isjungi juos (pvz jie buna tuo metu vidury stiklo pakile, tai ir sustoja ten...)
Saugiklis
Deilas rašė:Saugiklyje bus tavo problema
Man taip buvo
stranger rašė:Gal galima b?t? detaliau?
Kelintas i? kair?s ? de?in? ir kokia spalva?
Romeo rašė:Trumpiau sakant viskas ten taip: stovi du saugikliai, vienas valytuvu darbui skirtas, kitas tam, kad juos i?jungus ? viet? gra?intu. Ant clio buvau abu sudegin?s (neatsargiai po kapotu numestas skuduras ?siviniojo ? mechanizm?, valytuvai sustojo ir ?pok ?pok saugikliams atsitiko. V?liau ?mona ?jung? pri?alusius valytuvus, sudeg? tik gr??tamasis, pakei?iau, v?l ?jung? pri?alusius... Nebekei?iu, neapsimoka, iki pavasario tegu va?in?ja, o be to ir i?jungti precizi?kai i?moko, tiksliai tiksliai apa?ioje, tai galvos nebesuka
stranger rašė:D?kui
Pavasar? rasim
Dabar kilimeliai ?lapi:)
aMariux rašė:Tai pas mane ta pati problema ar ne?
irgi valytuvai prisale buvo, ijunge ir dabar nebera tos padeties kur pravalo - tarpas - pravalo - tarpas ir tt. Valytuvai irgi i vieta nesugrizta...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių