Bernis rašė:manau buwa dauzta puse ta tiesiog ir neatsatytas ratas iki galo, iswirtes ne tep i todel keitineji daznai.
Monas_ rašė:Wateri ko nepasakei vakar, buciau papasakojas siek tiek Zodzu pas mane ta pati beda buvo, per 2 menesius pakeiciau 3 guolius, ne patys pigiausi buvo, o kai atveziau orginalu ir jo negalejo normaliai ideti tai tada liaudis patikejo mano spejimu, kad stupica lieva. Tiesa galinis ratas pas mane buvo. Tai pasikeiciau abu galinius stabdziu diskus (nes ten isvien su visa stupica eina) ir kol kas viskas normaliai (tfu tfu tfu). Dar gali nelaikyt guoliai jei kas nors netvarkoje su stabdziais, pvz spazmuoja. Nuolatine aukstesne nei priklauso temperatura irgi padaro savo anksciau ar veliau.
Dzhinas rašė:Cia 100%? o jei abi puses pareina tai abiem sakem sakes?
Dzhinas rašė:Kame beda kad traukes kas menesi keist reik?Bandziau ir prancuziskas det or vokiskas, tas pats sh..
Monas_ rašė:Balansavai ratus? Ar tik nusupirkai ir uzsidejai? Balansuot ratus reikia bent karta i sezona, priklausomai kiek km nurieda modelis. Jei yra vibracija prie 120-130 tai yra ir anksciau, tik tu jos nepastebi. O kai vibruoja kencia visa pakaba praktiskai, pradedant nuo traukiu, sarnyru ir baigiant sailentblokais.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 45 svečių