Justaz rašė:Gal ir pasukai kad pustu galingiausiai, bet ar nustatei kad galingiausiai pustu i langu srity? nu tipo 2 rankeneles pasukt i desine iki galo reik
Vandrius rašė:Sweiki
Su Sventem Visus.
Turiu beda del langu rasojimo. Pas mane yra toks mygtukas(pavaizduota masina ir rodykle joje), kuris kaip manau, paspaudus uzdaro oro paemima is isores- ir ventiliatorius tada ima is salono ora ir pucia per peciuka- sedet su maike tada galima- bet kas su langais darosi- pzdc- vanduo zliaugia tiesiog nuo ju- niekas nepadeda - mygtuka isjungiu- sklendes atidaro- vel gerai viskas- bet vaziuoju jau su salciu viduj.
Peciukas ne kiauras- ragavau ta rasa nuo langu - ne saldus.
Ar cia masina dregna ar kas ne taip? Dugnas tikrai ne kiauras. Kame problemos?
Vandrius rašė:Termostatas veikia gerai(ties 3 padala laikosi)- peciukas neuzsikises- griztamoji slanga karsta.
Tai as suprantu kai lauke -10 ir varai trasoj- tai nelabai silta masinoj bus jei tau is lauko ora ims- tai paspaudi kad is salono cirkuliuotu- ir vaziuoji siltai- bet tada man langus apniaukia- kodel?
Zirzius rašė:reno klubo forume kazkur skaiciau kad yra kur vln plauna su slegiu ta visa sistema, paieskok manau tikrai rasi, ten kur apie peciukus rasineja
Vandrius rašė:Sweiki
Su Sventem Visus.
Turiu beda del langu rasojimo. Pas mane yra toks mygtukas(pavaizduota masina ir rodykle joje), kuris kaip manau, paspaudus uzdaro oro paemima is isores- ir ventiliatorius tada ima is salono ora ir pucia per peciuka- sedet su maike tada galima- bet kas su langais darosi- pzdc- vanduo zliaugia tiesiog nuo ju- niekas nepadeda - mygtuka isjungiu- sklendes atidaro- vel gerai viskas- bet vaziuoju jau su salciu viduj.
Peciukas ne kiauras- ragavau ta rasa nuo langu - ne saldus.
Ar cia masina dregna ar kas ne taip? Dugnas tikrai ne kiauras. Kame problemos?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 27 svečių