Tai va, neveike starteris tai prisiverciau seip ne taip iki tokio lyg serviso nuvezti savo renuske. Pasakiau, kad paziuretu starteri, kas jam ten, kad neveikia ir kad siaip paziuretu ar nieko baisaus nera paciai masinytei. Tai kai nuvares pasiimt savosios renuskes isgirdau, kad variklis uzkaltas, nors masina vaziuoja gana grazei (kaip toks lauzelis), tai apsalau, kiek as isivaizduoju, masina su uzkaltu varikliu vaziuoti ir vestis neturetu (nors man siuo metu ja norint uzvesti, reikia ja uzstumti arba uztraukti).
Tik va buvo man viena kazkokio slegio zarnele trukus, tai nuo to laiko neatsargiai atleidziant gaza masina gesta, as ja pakeiciau bet vistiek gesta. Arba gali buti tai del benzino, nes pasibaige jis nevietoje ir nelaiku, tai teko piltis is labai nepatikimos degalines, nezinau, kokio ten brudo galejau isipilti.
Dabar labai noreciau isgirsti jusu nuomone apie sita variklio uzkalima, Beto is anksto aciu uz nuomones. Ir jei nesunku ir jei zinot gal galit ka nors tiksliau del to gesimo man ka nors paaiskinti ar patarti.