zilwis1 rašė:kol kas laisvos eigos voztuvas man atrodo...pabandyk atsijungt ir vaziuot.man ir taip buvo bet negesdavo tik nesveikai uzsigazuodavo..
worker rašė:Mano renushke taip daro:šaltą užvedu,išspaudęs sankabą,apsukos pasiekia 1500-2000 aps/min,atleidus sankaba beveik nesikeičia,pradedu važiuoti,tai kurį laiką išlieka padidintos,nespaudžiu gazą,tik pavaras perjungiu.
Po kokios minutės apsukos nukrinta iki 800 aps/min.
Dar nebandžiau nupurkšti su WD40,gal kur ir pasiurbia,kol nesušilo.Pas mane "mono".Gal visas gumas ir paronitus su padidinamuoju stiklu aplandžioti?
Dar vienas klausimas:užvedant šaltą,užsikuriant varikliui gana gerai girdžiu/jaučiu smūgį,gal degimas nesureguliuotas,ar vožtuvai?Mano galva,turėtų pradėti suktis sklandžiai,jei taip ilgai užvedinėsiu,tai ką nors sugadinsiu tikrai,neturi variklis trūkčioti.
Ignatio rašė:Apsukos ir turi būti +/- 850, o tas dunksėjimas užvedant, tai visai galima dalykas, kad duslintuvas kur atsilaisvinęs ir liečia ką. Degimas renuškėj nesireguliuoja, tad šitas variantas atmestinas, nes jei ir jis būtų tu jokio smūgio nejustum.
santexnic rašė:Man panasiai buvo , trukciojo , vaziuojant uzgesdavo , nedyrbdavo , tai is benzino bako varles isrinkau isploviau ir db jau viskas ok ,buvau blogo benzino papyles ,
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 48 svečių