del uzvedimo spyneles tikriausiai

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

del uzvedimo spyneles tikriausiai

Standartinė Kazzzkas » Ket, 2008-Geg-08 16:40

Sveiki...tai va turiu dar tokia bedele! ir noriu jusu konsultacijos bei pagalbos! man du kartus buvo, kad nukrisdavo vis fiske nuo starterio, na, ilipi i masina, pasuki rakteli, nuspaudi signalkes mygtuka, viskas gerai, uzsidega prietaisu skydelis, elektra veikia, bet viskas tuom ir baigiasi, kad dar karta pasukus, jokio garso, nesikuria ir net nebando kurti....jei bandai is kart antra karta sukti, isvis nebesuka, nera tarsi erdves raktui pasisukti...tas pats nutiko ir uzvakar, tik beda tame, kad nutempus i servisa, pasake kad fiske svari ir graziai laikosi ant starterio....atvede man laiduka nuo starterio iki akumo ir per akuma dabar uzsikuriu savo renuka..sako keisk spynute! del to, man ir dingo greitis bei trauka, nes automatas sureagavo i kitoki uzvedima ir isijunge avarini rezima.ar taip gali buti? tai va, ir dabar noriu paklausti, ar ieskoti zmogaus, kuris turi irankius ir yra susidures su spyneliu ardymu bei gedimais, ar tiesiog pirkti is sroto ir vezti kad pakeistu? o negali buti, kad bedos su starteriu vis del to ar generatosiumi, nes as cia tiek prisikaiciau apie situos gedimus forume, kad net nzn kame beda jau....aciu uz pagalba...
R19, 1993m., 1721cm3, automatas
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė kiesukas » Ket, 2008-Geg-08 18:15

na,kad avarinis rezimas yra,tai tikrai zinau.bet ar cis kalta spynele,tai negaliu pasakyti.
manau kad tau reikia autoelektriko!
Reno 19 91 1,7mono automatas BUVES ABB 345
yra dvi rƻưis pesĆØiujĆø:
vikrƻs ir negyvi!!!!
Vartotojo avataras
kiesukas
Draugas

Standartinė Kazzzkas » Pen, 2008-Geg-09 19:53

nu va, issiardziau as ta spynele, iki pat gali ir smulkmenu ir radau beda!!! kur sueina keturi laidai spyneles viduryje,du geltoni, viena sraudoans ir kitas morkavas, ten ju galai sukisti i tokia plasmasele, kuri pas mane visai sutrupejus...ech...tai manau tame iir yra beda, nes siaip sumetus laidukus, tai masina graziai uzsikuria! tai dabar noreciau paprasyti ri pamaldauti, gal kas turit blogu spyneliu ir galetumete padovanoti??? jei dar neismetete? butu labai miela ir malonu..:)
R19, 1993m., 1721cm3, automatas
Kazzzkas
Stebetojas

Standartinė tomi » Pir, 2008-Geg-19 13:46

Pas mane tai kitas bajeris darytis pradejo :D suku rakteli kad masina uzgestu o ji ir toliau parpia :eek: o kai sviesas isjungiu - uzgysta... :D
Nesvarbu kaip Tu vaziuoji, esme kad atvaziaves gyvas islipi!
Renault r19 Ph2 1.8 RT, 1994 m. mono
Vartotojo avataras
tomi
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių