V a i d a S rašė:ant pavaru dezes yra jungiklis kai imeti atbuline pavara, jis pas tave uzsikirtes bus, o pas mane panasiai tik kad nesviecia niekada
ZeroDivide rašė:Vadinasi jis "varlė" ir šiaip ten vienintelė vieta ant pavarų dėžės, kur du laidukai ateina, tai nesunku rast. Ant 1.7 mono matosi iš viršaus, nes motoras neužstoja pavarų dėžės, o jei 16v užstoja, tai iš apačios tikrai pamatysi Pas mane irgi buvo užsikirtęs, tai labai nesunkiai radau.
mazafakeris rašė:ZeroDivide rašė:Vadinasi jis "varlė" ir šiaip ten vienintelė vieta ant pavarų dėžės, kur du laidukai ateina, tai nesunku rast. Ant 1.7 mono matosi iš viršaus, nes motoras neužstoja pavarų dėžės, o jei 16v užstoja, tai iš apačios tikrai pamatysi Pas mane irgi buvo užsikirtęs, tai labai nesunkiai radau.
Reikes ir pas sawe lyst, ziuret. Nes sudmeistriai pakeite pawaru deze ir pamate, kad istisai swiecia man tos lempos, issuko kibieni fieni jas wisai. Kad nesukeltu itarimo.
ZeroDivide rašė:geriau jau tą varlę įsidėtum. O šiaip jei laidai ateina, tai tada gal tuos pačius laidus pratrauk į saloną per skylę skirtą spidometro trosui (prireiks prailginti). Nes, kai buvau nusukęs savo panelę, tai ten nieko neatsirinksi, kas ir kur. Nebent nori pasidaryt dvi ylas su laidais prie akūmo ir per visus laidus eit, kol atbulinis užsidegs
ZeroDivide rašė:klausk tokius klausimus perku/parduodu skiltyje, čia tie, kur kažką parduoda ne visad užeina O šiaip pabandyk parduotuvėj - toks dalykas neturi brangiai kainuot.
p.s. o kur sena dėžė? Ant jos turėtų būt
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 46 svečių