Sveiki,
gal kam is jusu teko keisti paskirstymo dirza? Kiek kainavo tai? Megamestoj man pasiule ~100L dirzas + 100Lt guolis, jei susidevejes + darbai.
aciu
Chilum rašė:Sveiki,
gal kam is jusu teko keisti paskirstymo dirza? Kiek kainavo tai? Megamestoj man pasiule ~100L dirzas + 100Lt guolis, jei susidevejes + darbai.
aciu
renaldass rašė:Chilum rašė:Sveiki,
aciu
guolis kainuoja apie 100lt,dizas apie 60lt,pakeitimas dirzo apie 50lt,o guoliuko neturetu buti brangiai.veiksmas elektrenuose,dalys kaune.
Chilum rašė:Sveiki,
aciu
Donato rašė:Sveiki, Kaune skambinejausi per Prancuzisku auto detaliu parduotuves, tai kaina visur ta pati 55Lt paskirstymo dirzas Reno 19 1721cc varikliui, as susiveikiau didmenine kaina tai kainavo 35Lt dirzas, o pakeitimas ~40lt berods, o dirza nupirko ir pakeite servisas ?ilainiuose Balt? pr. 53 i? kiemo puses, toks yra t.y. salia Ziemgos parduotuves
Vikis rašė:I "Belfortas" Kareiviu g. Vilniuje, paskambinkit tel. 2300410 pasakys kiek dirzas kainuoja, originalus ir siaip "originalus"
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių