serveris01 » Šeš, 2010-Sau-09 11:25
Tai kat pas mane ne pilnas, mono man atrodo. Nu liamda 3 laidu pas mane, sita zinau, kelnes ciuju netiktu tikrai, o kaip su spidometru? greiciu deze ir turbut nlb. Va amortikai ir taip neauksti. Zodziu toikia beda man sukisau i variklio pertvarkyma 700, ten visas tarpines galvas tralialia keiciau, ir va dabar nusprogo ziema radiatoriaus daviklis ventiliatoriui, ir priedo neveike dacikas kur ant skydelio rodo temperatura. Tai dar ir slanga ausinimo kazkokia atitruko is slaikiklio prisiliete prie ismetimo kolektoriaus ir pradege. Gavosi taip jog nezinojau, kol nepradejo rukt dumai is kapoto. Bijau kad nebutu perkaitintas blokas, nes ausinimo skyscio buvo tuscia kai susivokiau kame diela.
Ta slangele tai pasikeisiu, bet priedo ir variklio pasidairyti idomu butu to galingiausio is r19 kartos. Tik va idomu kaip su kuro imimu.
Maniskis mieste gal 12L suvalgo. Gal del to kad tas nesamoningas oro filtras skaic sportinis?
Renault R19 1.8S 65KW 1993m.
ABS, AIRBAG, E-Langai, E-Stoglangis, E-Veidrodziai, Signalizacija su bagazo atidarymu ir langu uzdarymo moduliu, Bi-Xenon.