sirikas rašė:sveiki, nutariau pradėti mastyti apie vasarines padangas. Manau, kad dydį pasirinksiu gamyklinį (195/50 r15) ar siūlote žemesnes/siauresnes/platesnes padangas? ir pagrindinis galvos skausmas yra padangų gamintojas, modelis ir t.t. Dabartinėmis padangomis esu nepatenkintas dėl prasto sukibimo šlapioje dangoje. taigi reikėtų nepigių padangų, konfortiškų, tinkančių šlapiai dangai ir t.t. Taigi laukiu pasiulymų :] beja kokia jūsų nuomonė apie devėtas padangas?
Ryciukas rašė:Padanga BFGoodrich G-Force Profiler 82V
BFGOODRICH
Prekės kodas: 195/50 R15VG
Diametras: R15
Plotis: 195
Aukštis: 50
Apkrova: 82
Greitis: H(210k
Raštas: G Force Profiler
Prekės aprašymas
Sandėlyje: >6
223.00 Lt
Gaunate taškų: 22
galima tokias 170lt/vnt nupirkti. tikrai geros ant slapios ir ant sausos dangos
sirikas rašė:Ryciukas rašė:Padanga BFGoodrich G-Force Profiler 82V
BFGOODRICH
Prekės aprašymas
223.00 Lt
tiesą sakant pats žiūriu i šias padangas :] skaičiau nemažai aprašymų,(su tokiom tik r14 kažkada važinėjau) ir nuomonės neblogos. Pats tokias bandęs?
Ryciukas rašė:
Padanga BFGoodrich G-Force Profiler 82V
BFGOODRICH
Prekės aprašymas
223.00 Lt
andriuza rašė:Is mano puses patarimas,geriau pirkti devetas nei restauruotas.Ypac kas vasara didesnius atstumus vaziuoja.Cia ne del kokio ponto ar siaip,o del jusu paciu saugumo.
sirikas rašė:Na jo :] restauruotos man irgi ne prie širdies. Užjaučiu Ryciukas dėl automobilio... visdelto yra neatsimerkiančių...
Donis rašė:sirikas rašė:Na jo :] restauruotos man irgi ne prie širdies. Užjaučiu Ryciukas dėl automobilio... visdelto yra neatsimerkiančių...
ce ne i tema ...sveikas sirikai, termo uzsimine kad tu gali turet atliekama prietaisu skideli nuo ph2 16v, man reik be kompiuteriuko jei toki turi, pas mane visos rodykles
Donis rašė:ko reikia kad isidet su kompiuteriu?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių