rwt rašė:Ziemoje problema bus. O seip tai akuma gal nusineshk namo arba bent pakrauk, jei koks antifreezas neatlaiko salciu tai tas gali i zele but panasus. Laidus nuvalyk kur is dangtelio eina i zvakes, arba dar geriau pati dangteli nusiimk pravalyk. Dar gali but starteris pavarges ir kai suki siurbia akuma nes sunkiai sukasi starteris, tada nelieka smarves akumui zvakiu uzmaitinti ir skierka lieva arba visai neduoda. Daug cia visko gali buti..
p.s. pamasciau truputi ir sugalvojau jei uztraukus lengvai uzsikure tai tada atmesk visas kuro padavimo problemas, beliks tik starteris ir akumas. Taip kad ziurekis kuris is ju negaluoja
BanDitoZ rašė:pas mane ir is po salciu atsirado tokia mistika. uzsikuria gana lengvai. motoras dirba be problemu, as ji truputi pasildau ir bandau vaziuoti, tik masina visa pradeda trukcioti ir gazo tada nepriima, dreba variklis, kartais net uzgesta. pragazuoji ir vel viskas pasitaiso kol nepradedi vaziuoti. tada viskas kartojasi. po kokiu 5 minuciu tokio vaziavimo viskas pasitaiso ir tada riedi be problemu. as tai itariu kuro filtriuka, matyt uzsikiso Gal zinot kiek jis kainuoja ir ar problema ji pakeisti?
o jei neuzsikure, o paskui neveike vejelis ir posukiai tai kazkur laidai buvo uzsale, t.y. vandens gavo, susale ir tada kazkur srove nepraejo. Nu cia mano tik tokie pamastymai butu
rwt rašė:p.s. pamasciau truputi ir sugalvojau jei uztraukus lengvai uzsikure tai tada atmesk visas kuro padavimo problemas, beliks tik starteris ir akumas.
Mqrius rašė:nu galiu pasakyti is patirimo jai purkstukas yra hujovas tai turi savo toki baisu garsa klaksejimo...
Tomskis rašė:krc pas ka benzas, paciupinekit laidus ar nemusa, prasivalykit, apipurskit WD-40 ir dings visi trukciojimai.
O dyzeliam buna ir salerka pastingsta, nieko nuostabaus kad trukcioja.
Tevukas rašė:man siandien vos uzsivede po nakties salcio, ant benzo uzsikure perjungiau ant duju uztrauke reduktoriu po to benzas baiges nera kaip pakurent ir amortikai uzsale
jogle rašė:Mqrius rašė:jaigu signalizacija blokuoja tai reiskiasi beda akume
Patarkit, ka daryti?
Mqrius rašė:Tevukas rašė:man siandien vos uzsivede po nakties salcio, ant benzo uzsikure perjungiau ant duju uztrauke reduktoriu po to benzas baiges nera kaip pakurent ir amortikai uzsale
Nu nezinau as tai nelabai rizikuoju vazineti su tusciu benzino baku nes benzo siurblio remontas daugiau kainuoja negu benzinas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių