Beda cia su tom gumom...As tai buvau sugalvoje jas privirinti,pagal gumos auksti pakelti ant saibu ir po to uzlieti gera siule,bet pagalvojau kad po to su visais stakanais gali isluzti tos lekstes.Ryt eisiu dar pas vienus tekintojus,paklausiu gal tie padarys,parodysiu kaip reikia,ir jei padarys varysiu gumos gabala nupirkti.As ten prie inkaro kur buvau,tai ten jie turi saibu ivairiausiu is gumos,manau vistiek kazka sugalvosiu.O kaip sugalvosiu duosiu jum zinot,o jei pasidarysiu viska,tai pasistenksiu parodyti kaip...Beje ant montaziniu kliju jos neuzdesi,nebent i forma liesi...Buvau snd nuejes pas auto tiesintojus,tai jie apziurejo ir sake,kad negalima,nes kaip ta guma yra ties viduriu ispjauta taip,jinai lankstosi ten i tuos 2 sonus.Jie parode irgi tokius pacius klijus,bet po to jiem atkrito sitas variantas.As siap viskas esu sugalvojes,kaip istekinti ten,tik reikia rasti kas padarys.Gumos apacia sunkiausia yra padaryti...Nes as zadu is 2 ieju daliu ja daryti,deti blyna po apacia viena,su tokiu kantu aplink sonus,i ja deti tekinta lekstute,uzvaryti kliju,ir ant virsaus gumine saiba.Sakau viska esu sugalvojes,tik reik rasti kas padarys,nes metala tekint yra metala,o guma veliasi labai,todel mazai kas nori apsiimti ja daryt...Bet jei padarys kas tai bus gud labai