Priesh koky menesy pas mane irgi mashinike baige veikti an benzo. Ir tas buvo pastebeta labai nekokiomis aplinkybemis. Pravazhiavus daug tukstanchiu km. ir likus iki namu ~100km (trechia valanda nakties, per lietu uzh Lazdiju 6km), kai dujos baigesi ir perjungiau an benzino. Obidno, da? Nu ne chia esme. Perskaichiau viska kas buvo forume viska ishsibandzhiau, bet ... nepadejo. Tada pradejau toliau. Pas mane ph1 mono 1.7. Pompa bake, bet ne toje skyleje, kur ish bagazhines galima prieiti. Benzo pompos rele suveikia, bet pompos garso nera ir nuo reles 5 kontakto matuojant aishkiai matosi, kad apkrovos nera. Kad prieiti iki benzo pompos kontaktu nereikia viso bako nuimti ir shlangeliu atjungineti (keitimo atveju reiktu). Galima varzhtus atsukti ir paremus benzo baka, nuleisti jy, 10cm sociai uzhtenka (kai antra karta prieiti reikejo, jungty ysigudrinau nuimti, bako nenuleidinedamas, pincetu galima jungties ausele pakelti ir laida ishtraukti). Tai va, kai priejau prie siurblio kontaktu, pasitikrinau varzha (viskas ok) ir daviau jam 12V. Veikia. Duju reliuke perjungineja tik forsunke (inzhektoriu), o siurbliui ytakos neturi (pas mane BRC seno rinkimo), aisq gali buti ir kiti sprendimai. Kadangi atsekti laidus shynose butu menesio darbas (ne taip kaip nissano ar zhigulio yra visa provodke ir laidai dokumentuota), tai papraschiau padariau - atkirpau pliusiny laida prie pat benzo pompos ir prijungiau savo. Per slenkschius nuvedzhiau iki benzo pompos reliukes isheinanchio laido. Ir vsio. Daba veikia. Kur dingo kontaktas? Turiu dvi versijas:
1. Bulgaru muitininkai prie turkijos sienos dvi-tris valandas penkiese krate visa mashina (nuostaba kele du bichai per dvi dienas ish gruzijos atleke), didzhiaja daly palinde po ja, su stetoskopais ir kazhkokiais ultragarsiniais skaneriais tusinosi. Atlupo visas abshivkes, tampe laidus ir pan. (prie stambulo dar buvau pavazhiaves an benzo ir likusia europos daly iki LT tik an duju)
2. mazhiau tiketina. Pas mane nuluzhes sugikliu uzhraktas, tai saugkliu skydas atsidares ir pats ir kolega koja dar zhemyn palauzhdavom. Gal te kas atsijunge.
Anyway, dabar veikia.