Ronin rašė:Nusiraminau del bendzo sabaudu. Pastovus stebejimas ir padarytos isvados.
Mieste , tai su kamsciais ir t.t. 100km - 10 lit.
Uzmiestyje (~120km/h su 3000aps) 100km - 6 lit.
Galiu teikti, kad taip normalu ?
Bet seip ar taip su musu R19 autostradoje nepalakstysi, jau virs 130km/h pradeda masiniuke kratytis su besinom apsukom, daugiau tikrai nesinori spausti.
Tevukas rašė:Ronin rašė:Nusiraminau del bendzo sabaudu. Pastovus stebejimas ir padarytos isvados.
Mieste , tai su kamsciais ir t.t. 100km - 10 lit.
Uzmiestyje (~120km/h su 3000aps) 100km - 6 lit.
Galiu teikti, kad taip normalu ?
Bet seip ar taip su musu R19 autostradoje nepalakstysi, jau virs 130km/h pradeda masiniuke kratytis su besinom apsukom, daugiau tikrai nesinori spausti.
Tikrai ne !!!
Taupiausia yra va?iuoti 5-a pavara kai apsuk? rodo 2200 ! Tokiu grei?iu va?iuojant man valgo 7 litrus duj? ir tai skaitau mano Renuykas taupus, o ?ia 120 ir 6 litrai - nerealu
WaTeRsHaDoW rašė:padariau eksperimenta isvazinejau kura kol uzgisau tada uzsipyliau 5 ltr benzo ir vel vaziavau kol uzgisiu vel. Ir ka to pasekoje dabar neziuresiu i dacika su 5 ltr nuvaziavau 57km iseina kad 100km ima 8.7 ltr su tais 5 ltr vazinejau tikrai ne ramiai.. :] 20 km vaziavau uzmiesti greitis buvo ~ 100km/h mieste irgi eismo netsabdziau. Mano manymu visai normaliai?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių