Dezertyras rašė:Kuo skiriasi sitie modeliai ph1 ph2 arba bacarra? Dar daugiau gal yra tokiu kodiniu pavadinimu ir ka jie atspindi man idomu. Dekui iskart.
P?V?Z? rašė:Nu Liuska, nu dajo?, mano ma?iniuk? asmeni?kai i?eidei Nu susitinkam, nu parodyk kas tuo tuoj subyr?s, bo man kazkaip nesiseka surasti Ir jau esu nusprend?s - vos prad?s byr?ti, i?kart perku Megane R?pke, kaip nebyra, taip nebyra - nors pasiusk, negi gera ma?in? dabar mesi
(Tiesa, u?pakaliniai centriniai i?ties o?iavosi, tad seniausiai atjungti: pas mane gale keleivi? kaip ir neb?na)
stranger rašė:Parodykit 12 m auto kurio remontuot nereik
Papras?iausiai nereik ?udinu detaliu ki?t i i daryt lish by popigiaja
Dezertyras rašė:Dar domina vienas klausimas. Norejau jusu paklausti, kodel dauguma nori 16v? As suprantu 16 voztuvu, didesne trauka, greicio myletojams tikras rojus, taciau ar verta paparasta renuka keisti i 16v nors jie ir ant kapoto turi gamykline klaida (skyle, pro kuria lietus gali uzpilti zvakes, taip pat kietesne pakaba ir mazesni ekonomiskuma kuro atzvilgiu? O gal penkiasdesimties kw renukai isvis labai silpni, kad dusta uzvaziave ant statesnio kalno? Na,renuku myletojai, pasidalinkit savo mintimis.
Tevukas rašė:Jauciu reiks stumti 19, uzsiknisau daliu beieskodamas
Velnias rašė:Tevukas rašė:Jauciu reiks stumti 19, uzsiknisau daliu beieskodamas
O kokiu tau daliu ypatingu reikia, kad negali surast??? Juk masina pagal paplitima Lietuvoje jau arteja prie Tautines masinos statuso
afu rašė:artistas... reikejo pirkt kol siualiau,jie gan reti,taip paprastai nerasi,saip kartas nuo karto cia forume kas nors perku/parduodu rubrikoje paraso kad parduoda 16v ,taip kad stebek,autopliuse buvo,bet dabar liktais nera. masiniukas aisku neblogas,bet saip geriau placiastopi imk ,uz tos pinigus galima ledini rast + jei kebulas nedauztas tai neprades pusles visokios list po pusmecio.
Velnias rašė:Na, jei turi pinigelio ir pageidauji komforto, erdves plius geros traukos, susirask Safrane 3.0 biturbo, va ten tai raketa Laguna 3.0 irgi traukia kaip reikiant, man is panoses gera varianta kazkas nupirko is pazistamo pardavejo
As asmeniskai labai norejau R21 turbo, bet tai gan retas padaras, plius sunku rast neuzvaikyta. Irgi vertas demesio aparatas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 11 svečių