Tarpines keitimo po "galva" ypatumai

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Standartinė Monas_ » Ant, 2005-Rgp-02 22:22

Nu ka as tau pasakysiu, pernai pardaviau visa ledini varikliuka 1721 su rida apie 140 000km, bobike lakste ir apverte netycia :) Kaina to daikto buvo 200Lt, tai ar vertejo tau tiek terstis su visokiom nesamonem? Mano ziniomis tas reniukas su tuo varikliu po sei dienai eina kaip vejas. Uzuojauta tau kolega, bet ka padarysi kad jau taip nutiko, tikiuos kad laikys amzinai. Beja kiek man teko susidurt su kai kuriais auksarankiais tai zinau kad yra nemazai nevykeliu, kurie neprimato kur ir ka reikia priversti, patariu perziuret visus varztus... Gal tada ir vairo stiprintuvas atsigaus. 8)
Kaišiadorys - Vilnius
Megane II PH2 universalas | 1.9dci 96kW
R19 PH I 1.7i LPG Cabrio - laisvalaikiui + R19 PH II 16V - renka dulkes dabar
Renault Megane Scenic 1.9dci 96kW - žmonai ir kelionėms
| +3 7 0 6 8 4 7 9 7 2 4 | http://www.monas.lt/
Vartotojo avataras
Monas_
Site Admin

Standartinė Bildux » Tre, 2005-Rgp-03 06:01

Monas_ rašė: Beja kiek man teko susidurt su kai kuriais auksarankiais tai zinau kad yra nemazai nevykeliu, kurie neprimato kur ir ka reikia priversti, patariu perziuret visus varztus... Gal tada ir vairo stiprintuvas atsigaus. 8)

Galbut ir nevertejo, bet jau reikejo tada pirma karta neberemontuot o keist, nes kai buvo pirma sukista 900 lt, pakeisti dirzeliai, guoliukai, tarpines ir salnikai, tai kazkaip norejosi kad toliau tas varikliukas vaziuotu. Galbut ir buciau keites visa varikli, bet neradau staigiai tokio kokio reikia, o ir siaip negalvoju kad daug maziau butu kainave, nes ir sankabos diska keite.
Abydna, tuo labiau kad nemazai reikia tvarkyt ta mano masinike, tai vargu ar beremontuosiu as ja iki normalaus stovio, greiciau koki pusmeti dar pavazinesiu ir reiks stumti, nes ziuriu jog siais metais detaliu ir darbu suma virsija 2800 lt, o masinos bukle kaip buvo prasta, taip panasi ir liko.
Nu bet ka padarysi. Del tu varztu tai tu tikrai teisus, praeita karta ant kai kuriu slangu net chamutus buvo pamirse uzdeti, tai daba prigrasiau kad taip neskubetu, bet viska gerai padarytu, ale vistiek viena slenga blogai priverzta ir vandeniukas (kolkas) po biski lasejo.
Kas del to, jog vairas sunkiai sukasi, tai nera pas mane vairo stiprintuvo, bet anksciau lyg lengviau buvo sukioti baranka.

Siandie jei nepamirsiu gal pora foto imesiu su darbu rezultatais
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Tevukas » Tre, 2005-Rgp-03 08:01

Ko nor?ti, ?iais laikais kainos didel?s :? Bet manau, kad tau pigiau b?t? i??j? nauj? varikl? pasikeist :roll:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Bildux » Tre, 2005-Rgp-03 15:03

Na ir as buciau keites kita, bet neradau greitai. Bet ir kitam reiktu dirzeli , itemp. guolius keist, bei dar salnikus kokiu, tai irgi nepigiai gautusi.

Dar pora pastebetu broku:
1.Nepajungta lango apiplovimo slangute
2.Nepajungtas laidelis prie generatoriaus (ko pasekoje nuduso akumas, bet kaip nekeista tik prijungus laideli prie generatoriaus, uzsivede masina, nors pries tai praktiskai nesuko)
3.Nepajungtas tepalo daviklis (nors ir neveikia :) )
Paskutinį kartą redagavo Bildux Pen, 2005-Rgp-05 10:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Tevukas » Tre, 2005-Rgp-03 15:08

Vis? pirma fotkinta su CX65 jei neklystu :mrgreen:
Temperat?ra auk?toka, nors a? pus? met? i?va?in?jau tai rodykle dar auk??iau pakildavo :?
Dabar tarp antros ir tre?ios vidur? laikos pas mane :roll:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Vikis » Tre, 2005-Rgp-03 16:14

Normaliai, pas mane dar auksciau kai buna isijungia, termodavikli gal kitoki isuko. Apsukos kokios tai aukstokos sakyciau, jei cia ant laisvu.
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Bildux » Tre, 2005-Rgp-03 16:25

Jo, apsukos ant laisvu tai aukstokos, be to ant benzo ir biski svyruoja 850-950 rpm. Ant duju tai praktiskai stabiliai 850 , jei nureguliuoji maziau, tai negraziai purtosi. Be to gazo troso apvalkalas biski nutrintas, tai kartais reikia su koja biski atgal pedala patraukt, nes taip uzstringa mazdaug ant 1100 rpm. Nu bet cia jau mielac. Svarbu kad sakot temperatura ne per auksta. Nes pas mane niekada taip nepakildavo. O siaip ramiai vaziuojant apie 70, tai temperatura rodo praktiskai ant tos pirmos viengubos atzymos. Keistai biski tokie svyravimai, bet ziuresim kaip bus kai perplausim ausinimo sistema, nes dar ne visiskai issivale , biski yra tepalo drumzliu likuciu
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Vikis » Tre, 2005-Rgp-03 21:12

Nu pas mane taro pirmo ir antro istisinio bruksnio laikosi kai ilgesni kelio vaziuoji, bet cia jau matyt nuo termostato priklauso.
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Vilkas » Ket, 2005-Rgp-04 12:57

normali temperatura
pas mane irgi tik nuo tada ventikas pradeda suktis
861621737
Vartotojo avataras
Vilkas
Draugas

Standartinė saulys » Ket, 2005-Rgp-04 15:43

Monas_ rašė:O negalejo tai buti meistru darbo brokas? Kazkaip nesu girdejas asmeniskai kad reikia varzyti tarpine... Beja praeita savaite ir as keiciau tarpine, buvo itarimai kad gali buti palinkusi galva arba parejusi tarpine. Taigi pakeiciau nemazai daliu, tarpine, gumeles ir dar keleta. Rezultatai tokie: po palakstymo po miesta pastebejau kad vanduo neuzverda, bet ventiliatorius jungiasi anksciau (buvo pakeistas radiatoriuje esantis termo daviklis, kuris ir reguliuoja ventiliatoriaus ijungima). O seip viskas eina kaip bitele, vanduo niekur nebebega ir dabar ramiai vaziuoju net karsciausia diena. Laiko patikrintas meistras uztruko siek tiek daugiau nei darbo diena.

Klausyk, gal tas tavo meistriukas grei?i? d??es ?i?ri? Dislokacijos viet? ar tel.nr. gal gal?tum?
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė vidmux » Pen, 2005-Rgp-05 08:04

saulys rašė:Klausyk, gal tas tavo meistriukas grei?i? d??es ?i?ri? Dislokacijos viet? ar tel.nr. gal gal?tum?

kaip siaulieciui galiu pasiulyti 3 viecikes:
1. palangos g. 127
2. medelynas, panevezio gatve, uz stoteles prie plateliu ir panevezio gatviu sankryzos
3. Ragaines gatve, kitoje gatves puseje nei prekybos centras TAU
Su pagarba Vidmantas U. 2004 - 2010
Vartotojo avataras
vidmux
Narys

Ankstesnis

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 67 svečių